Ledia au cele mai bune lanterne led

Cu câteva zile înainte de venirea Paștelui, mă tot gândeam ce i-ar putea aduce iepurașul unui tânăr de douăzeci și unu de ani. Acesta este nepotul meu. Știam că  la capitolul îmbrăcăminte și încălțăminte este deja în ton cu moda, așa că nu era cazul să-i mai cumpăr haine sau ceva de încălțat.

Apoi am început să mă gândesc că acestui nepot îi plac foarte mult excursiile și mai ales să stea nopțile în aer liber. De fiecare dată când are timp liber, nu  pierde ocazia de a-și lua prietenii și a pornii într-o excursie. Mi-a venit ideea că i-ar fi de mare folos o lanternă mai bună, amintindu-mi că se plângea într-o vreme de lanterna veche pe care o împrumuta de la tatăl lui.

îmi doream să-i cumpăr o lanternă performantă și de calitate. Dar cum nu aveam habar unde aș putea găsii astfel de aparat, am întrebat un prieten care e agent de pază și le are cu astfel de aparate.

Acesta mi-a sugerat Ledia au cele mai bune lanterne led, acolo am găsit  Olight SR52 care este o lanternă recomandată datorită autonomiei foarte bune pentru drumeții. Cu schimbarea treptelor de lumină cu ajutorul butonului lateral, precum și activarea modului stroboscop. Mufa micro-USB pentru reîncărcarea acumulatoarelor în lanternă, în timp ce acesta poate funcționa.

Mi s-a părut interesant că lanternă este prevăzută cu un led de avertizare când acumulatoarele sunt încărcate. Aceasta are led de avertizare in cazul acumulatoarelor încărcate -lumina verde, și lumina roșie în cazul acumulatoarelor descărcate. Lanterna poate memora ultima treaptă folosită, astfel ca din poziția oprită se poate reveni oricând la intensitatea folosită anterior.

După ce am citit aceste informații, mi-am zis că  o lanternă ca asta trebuie să-i dăruiască iepurașul, nepotului meu.  Și nu am dat greș pentru că acesta s-a bucurat foarte mult de cadou, m-a îmbrățișat și mi-a mulțumit.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: