Pentru a beneficia de calitatiile unei   lenjerii de pat dar si pentru a o pastra  in conditii bune trebuie sa stim cum sa avem grija de ea.

Cum putem face acest lucru? Ce ar trebui sa stim astfel incat sa utilizam o lenjeriile de pat mult timp avand in vedere ca ea nu este tocmai accesibila ca si pret.

In primul rand trebuie sa avem grija la spalatul lenjeriei sa stim ce  temperaturi suporta astfel incat ea sa nu intre la apa, si sa  isi pastreze culorile intacte.

Temperatura se recomanda a fi una cat mai mica, deoarece produsele din bumbac daca sunt spalate la temperaturi mari intra la apa.

Sa nu uitam si de uscatorul masinii in vederea uscarii unei lenjerii de pat din bumbac acesta de asemenea influenteaza pierderea calitatii lenjeriei.

Se recomanda ca intreaga lenjerie de pat sa se spele impreuna sa nu se mai separe piesele din lenjerii, deoarece chiar daca fetele de perna se murdaresc mai repede indicat este sa se spele intreaga lenjerie.
Lenjeriile de pat – modalitati de ingrijire
Corect este sa spalam toate piesele unei lenjerii de pat , chiar daca cearsaful de plapuma nu se murdareste atat de repede ca si fetele de perna.

Daca piesele lenjeriei de pat se vor spala impreuna nici nu vom risca sa se decoloreze mai mult anumite piese.

Dupa spalare nu este indicat ca ea sa ramana in masina, deoarece se va mototoli, iar calcatul acesteia va fi mult mai dificil.

Lenjeria de pat se va spala intodeauna singura, fara alte articole precum prosopele de baie deoarece cele doua piese nu se potrivesc impreuna.

Prosoapele pot deteriora lenjeria prin frecare si totodata ele produc foarte multe scame.

Totodata o lenjerie de pat poate fi deteriorata si din cauza detergentului daca este prea puternic, asa ca indicat ar fi sa utilizam un detergent pentru rufe delicate.

Acestea fiind spuse sper sa va fie folositoare recomandarile noastre astfel incat sa pastrati o lenjerie de pat cat mai mult timp posibil.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: