Lidia mi-a zis că își dorește mărirea buzelor

Lidia mi-a zis că își dorește mărirea buzelor

M-a sunat zilele trecute verișoara mea Lidia. Când i-am răspuns, după tonul vocii ei, părea că nu se simte bine. Aceasta mi-a mărturisit că este deprimantă, pentru că nu îi mai place felul cum arată. Atunci când se privește în oglindă, vede că buzele ei  nu mai sunt la fel de voluptoase ca înainte.

Lidia mi-a zis că își dorește mărirea buzelor,  doar  nu  că are timp să caute o clinică.  În plus îi este cam frică de cum ar decurge o asemenea intervenție. Deși nu prea sunt de acord cu operațiile estetice, m-am oferit s-o ajut

M-am amintit că luna trecută,  o prietenă a vorbit cu un estetician despre marirea buzelor cu acid hialuronic.  Acesta lucrează la clinica Trident, care este una dintre cele mai bune clinici din țară.  De asemenea clinica oferă servicii la prețuri accesibile.

Așadar i-am  explicat Lidiei că augumentarea buzelor cu acid hialuronic se numără printre procedurile de acest tip preferate de experți. Fiind foarte ușor de realizat și cu riscuri minimale.

Aspectul buzelor tratate cu acid hialuronic este unul natural, de volum și netezire, substanța injectata hidratând pielea. În cele mai multe cazuri, zona tratată se anesteziază cu ajutorul unei creme anestezice. Însă, la cererea pacientului, se poate folosi si anestezia intraorala. Disconfortul este minim atât in timpul intervenției, cat si după finalizarea acesteia.

Verișoarei mele i-am mai spus și de avantajele acestei proceduri ce includ și reabsorbită fiziologică a acidului. Această substanța regăsită și în țesuturile pielii, nu provoacă alergii. Intervenția are efecte reversibile.

Se poate opta pentru injectarea de acid hialuronic în buze pentru:
  •     Ridicarea colutilor exterioare ale gurii
  •     Conturarea buzelor si definirea formei naturale a acestora
  •     Ridicarea liniei superioare a buzei de sus
  •     Mărirea buzei interioare
  •     Augumentarea ambelor buze

Efectul măriri buzelor cu acid hialuronic durează intre șase si opt luni. În funcție de substanța utilizată și de metabolismul fiecărui pacient în parte. Efectele secundare pe termen lung sunt nule. Dar pe termen scurt pot apărea ușoare umflături sau vânătăi ale zonei tratate.

Lidiei i-a mai dispărut frica, după ce am terminat de explicat. Pe deasupra i-a surâs când a aflat la ce prețuri rezonabile, oferă servicii clinica Trident.

Salvează

Salvează

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.