La tara, curtea omului este plina de fel si fel de constructii. Intr-o parte este bucataria de vara, in alta magazia, important este insa si hambarul.
Toate: mai mari sau mai mici s-au facut cu multa truda si multa cheltuiala. Lemnul este scump si nimic nu se poate face fara capriori sau scaduri. Daca materialul lemnos este verde si de esenta moale va putrezi dupa cativa ani. In afara materialelor de constructii si mesterii iau destul de scump pentru manopera. Constructiile reprezinta insa un domeniu foarte bine platit.
In constructiile facute din resturi de materiale intra soarecii si distrug totul. De la hambare, la magazii rozatoarele populeaza totul si de acolo se raspandesc in intreaga gospodarie.
Cand locul este necesar pentru altceva, pentru largirea accesului in curte de exemplu, constructia trebuie sa dispara.
Daca toate aceste acareturi ar fi inlocuite de containere totul ar fi mult mai simplu, deoarece:

-containerele pot fi relocabile. Ai nevoie de ele in alta parte, le poti muta fara sa se darame si fara sa pierzi banii.
-li se pot da o alta utilitate. De exemplu: ai facut un hambar si o parte din an sta gol? Nimic nu te impiedica sa il transformi in magazie, cel putin pentru un timp, sa nu stea gol sub nicio forma.
-sunt de 70 de ori mai ieftine decat acareturile obisnuite, care necesita si cumpararea materialelor si plata mesterilor, dar si obtinerea autorizatiilor.
-isi mentin aspectul elegant fara sa necesite intretinere: vopsire, varuire, inlocuirea unor lemne din ele.
-daunatorii nu patrund in ele datorita constructiei metalice si materialelor foarte bune din care sunt facute. Containerele sunt de calitate premium si din punctul de vedere al structurii, dar si al responsabilitatii cu care au fost fabricate.

containere
-sunt rezistente la cutremur, ignifuge, rezista bine si in caz de furtuna.
-sunt livrate la domiciliu, la adresa furnizata la plasare comenzii si pot fi utilizate de indata ce au fost coborate din masina.
-pot fi folosite si ca adaposturi pentru animale si se pot racorda la apa curenta ca sa se faca mai usor curatenia cu ajutorul unui furtun cu jet puternic de apa.
Asta se poate face intr-o gospodarie taraneasca pentru usurarea cheltuielilor si a muncii si posibilitatea relocarii containerelor. O bucatarie de vara montata intr-unul dintre ele pastreaza curatenia in casa si evita supraincalzirea bucatariei, in special in zilele de vara.

Consider ca si fanariile pot fi inlocuite de containere mari, ca hrana pentru animale sa nu se mai ude si sa nu intre soarecii in coceni sau in fan.
Daca in viata rurala, containerele pot avea atatea roluri, sa vedem cum sunt ele folosite la oras. Am vazut si magazine lipsite de pretentii amenajate in containere. Da, un magazine mic, cu alimente de prima necesitate si produse pentru curatenie, cu cafea si tigari, poate functiona intr-un container, iar acesta poate fi mutat, cand necesitatea impune acest lucru.
Birouri de asigurari functioneaza foarte bine in containere care nici nu trebuie sa fie prea mari, ci in care sa incapa un birou, doua-trei scaune, computerul, un spatiu pentru pastrarea documentelor si cam atat.

Tot in containere se poate pregati alimente tip fast-food si poate avea loc si vanzarea lor. Sa nu va mai spun ca in piata din oras in aceste constructii autonome se vand branzeturi, fructe sau peste.
La tot pasul intalnim containere si in multe institutii ne intampina de la poarta, tocmai de aceea Cabine-containere.ro are grija maxima de felul in care aceste constructii prefabricate arata.
Izolate termic si fonic, in ele se poate desfasura o activitate intensa. Oamenii pot calcula, pot masura, numara fara probleme, de aceea ele sunt perfecte si pentru birouri sau centre de calcul. Pe langa tribunalele de provincie, in containere gasim personalul care redacteaza cereri sau plangeri juridice, fiindca sunt familiarizate si cu limbajul, iar pe strazi laturalnice, in containere sunt centre de printare sau birouri de traduceri.

Cred ca ati inteles ca putem folosi containerele pentru diverse activitati si cand acestea inceteaza, le putem reutiliza si reloca. Un container nu se darama niciodata, fiindca va fi mereu bun la ceva si nu sta in drumul nimanui.
Furnizorul prezentat mai sus asigura livrarea celor mai bune containere la adresa indicata de client pentru a raspunde prompt nevoii sale de spatiu de depozitare sau de spatiu locativ.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!