Locul unde găsești toate stilurile de brățări de argint

De fiecare dată când intru într-un magazin  de bijuterii este imposibil să nu îmi cumpăr măcar o brățară de argint. Dintotdeauna am fost atrasă de argint. Sunt de părere că argintul se potrivește la aproape orice stil de vestimentație

Aș putea spune același lucru când vine vorba să fiu invitată la un eveniment, oricâte accesorii de acest gen am, tot mai vreau. De exemplu, peste trei zile voi participa la ziua de naștere  a unei bune prietene. Aceasta m-a avertizat să nu cumva să lipsesc pentru că va face o petrecere mare la restaurant.

Bineînțeles că la un astfel de party îmi doresc un accesoriul nou de argint. Așa că am accesat magazinul online Metaphora, unde sunt clientă fidelă.

Am devenit clientă fidelă deoarece găsesc toate stilurile de bratari argint dama. Brățările fixe sunt comode și pot fi purtate mai multe la un loc, alături de alte brățări din argint cu șnur colorat. Pentru un look original și unic, fiecare femeie își poate face combinația ei unică de brățară fixă sau deschisă din argint simplu, alături de mai multe brățări flexibile.

Ceea ce ador la Metaphora este că pot găsi și brățări din argint patinat, atât pentru femei cât și bărbați, respectiv brățări din argint de cuplu, deschise și reglabile, care merg purtate de ambii parteneri ca un simbol al iubirii lor. Iar pentru ocazii speciale, o brățară statement din argint cu pietre sau argint simplu, poate deveni piesă de rezistență a ținutei preferate fiecărei persoane.

Ca urmare am ales brățară din argint lucrată manual în Thailanda. În formă de semilună. Această brățară Kelasin este tubulară, goală în interior și gravată cu motive decorative thailandeze. Oxidată integral, dar cu accent pe motive, pentru a le scoate în evidență, brățara este rigidă și nu poate fi lărgită.

Abia aștept să port această superbă brățară de argint la party-ul prietenei mele.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: