Lumini de scena

Lumina pune in valoare ceea ce doresti sa iasa in evidenta, daca stii sa o folosesti ca recuzita eficienta in spectacole. De pilda la o prezentare de incaltaminte, cand in centrul atentiei sunt pantofii, folositi banda led de la V-tac-Led.ro.

Modelele trec pe scena cu lumina alb-rece si dau impresia ca incaltate cu ghete imblanite din piele naturala mergp rinzapada. Orice detaliu al perechilor elegante si scumpe de cizme capata proportii uriase la lumina spectaculoasa realizata cu banda led alb-rece, cu lungimea de 5 metri. Cine ar crede ca pretul este de doar 11 roni metrul?

Ce atmosfera intima, ce apropiere de produse, ce intimidate intre producator si consumator! Toate acestea sunt posibile datorita furnizorului celor mai elegante, rezistente si economice surse de lumina V-tac-led.ro.

Doriti sa lansati o noua colectie de genti? Ce poate fi mai misterios decat mersul de caprioara al unei femei, in timp ce-si duce poseta ca pe o comoara, mai ales ca in ea sunt depozitate produsele de infrumusetare si posesoarea stie valoare gentii si frumusetea acesteia? Folositi banda led galbena, cu lumina solara ca sa subliniati legatura dintre produs si categoria consumatorilor carora li se adreseaza! Pentru o femeie, geanta reprezinta aurul!

Pare ciudat, dar banda led galbena este mai ieftina decat cea care ofera lumina alb-rece! Pentru spectacole sau alte intrebuintari se pot comanda role de cel putin 5 metri lungime, iar pretul unui metru de banda led din acesta culoare este de 7 lei.

Aceste surse decorative de iluminat nu emit radiatii, in ciuda efectului lor spectaculos!

Pueti sa va jucati generos cu lumina si acasa, mai ales daca aveti copii pe care sa-i bucurati! Puteti monta banda led pe hol, intre dormitoare, bucatarie, sufragerie si baie, in timp ce lumina din plafon este stinsa. Puteti organiza cromatic traseul astfel: alb-rece spre baie (albul simbolizeaza curatenia), verde catre dormitoare (verdele este culoarea sanatatii si a naturii), rosu catre bucatarie (pasiunea de a gati, pregatirea mancarii cu multa dragoste pentru cei din familie).
Sa ne intoarcem insa la moda! Imaginati-va lansarea unei colectii de primavara cu becuri led de culoare verde. Fustele ample si rochiile in culori pastelate sunt evidentiate de verde pentru a arata ca sunt create pentru anotimpul renasterii.

Si scenele de prezentare pot fi organizate cromatic, in functie de dominanta colectiilor. Se poate urmari contrastul dintre produse si culoarea de fundal sau dimpotriva armonia dintre ele.

Casele si gradinile noastre se pot decora si de Paste, nu numai de Craciun. Imaginati-va o lumina placuta, rosie sau galbena printre pomii infloriti din gradina!
Tufele inocente de iasomie raspandind parfumul pe scena rosie sau tufele grele de liliac evoluand pe scena verde.

La categoria banda led, V-tac-led dispune de 173 de produse ordonate in 5 pagini virtuale si nu este nevoie decat de putina imaginatie ca sa ne coloram vietile. Lista preturilor este la vedere, iar fiecare sursa de iluminat are un ghid in care sunt prezentate caracteristicile de baza. Mentionez ca acesta este un aspect important pe care nu l-am intalnit in alt magazine de produse electrice.

Cumparatori bine informati si foarte multumiti au distribuitorii de la V-tac-led.ro.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!