Magazin online cu anunțuri imobiliare în Iași
Am aflat că există un site cu anunțuri imobiliare în Iași . Am dat de acesta când îi căutam unei prietene, un apartament de vânzare în Iași. Aceasta e de la țară și vrea să se mute împreună cu iubitul ei în orașul acela, ca să fie mai aproape de facultate.

Prin urmare, acest site se numește chiar așa Magazinul de case.  Este locul în care se întâlnesc cumpărătorii, chiriașii, proprietarii si cele mai de încredere agenții imobiliare. Din ce am observat magazinul acesta online  prezintă cele mai complete oferte imobiliare din România, acoperind peste 100 de localități.

Navigând pe site, am putut vedea că magazinul de case afișează oferte directe de la particulari, dezvoltatori precum si de la agențiile imobiliare din Romania. Selecția agențiilor este un proces permanent, bazat pe feedbackul primit de la clienții lor.

Locuința o dată listată online pe Magazinul de case, proprietatea este vizionata gratuit și fără niciun efort. Toate astea se realizează în fața unui calculatorului, de potențialii cumpărători. Se poate spune că este primul mijloc de contact, virtual. El scutește timpul pierdut și reduce substanțial timpul necesar vânzării unui imobil. Astfel se elimina vizionările fizice ale unei proprietăți care din start nu aveau șanse de concretizare.

Ceea ce mi s-a părut interesant este faptul că cumpărătorii pot sa vadă zeci sau chiar sute de proprietăți într-un timp record. Aceștia într-un final să reușească să ia o hotărâre avizată. În acest fel proprietarul, agenția imobiliara sau dezvoltatorul nu mai este nevoit sa discute decât cu potențialii cumpărători. Cu alte cuvinte numai persoanele care sunt direct interesate de locuința respectivă.

Despre magazinul de case i-am spus și prietenei mele. Ea împreună cu iubitul ei au avut posibilitatea să vadă foarte multe anunțuri direct de la persoane fizice. Întrucât cei doi au avut de unde alege.

Până la urmă din acele anunțuri imobiliare în Iași, și-au ales să cumpere un apartament de 3 camere. Le-au plăcut că este foarte mare. în plus are un balcon super  încăpător.  Sunt bucuroși că apartamentul este situat și lângă un parc frumos. În caz că vor avea copii în viitor, să aibă unde să-i plimbe.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!