Magazin online unde se găsesc rafturi auto ieftine

Un prieten m-a contactat săptămâna trecută, m-a rugat să-l ajut. Mi-a spus că tatăl lui își dorește să își facă atelier mobil și are nevoie de rafturi auto la un preț mai rezonabil. El mi-a mai mărturisit că lucrează foarte mult și n-are timp să-i caute tatălui său ce are nevoie.

Spre bucuria lui, nu a fost nevoie să caut  pentru că cunoșteam un magazin online unde se găsesc rafturi auto ieftine.

Aceasta se numește Storevan și este un magazin online care vine în ajutorul oricui dorește să își organizeze un atelier mobil intr-un autovehicul. Echipa pune la dispoziția clienților sugestii de organizare in interiorul mașinii, indiferent de brand-ul sau modelul acesteia.

Cel mai interesant lucru este că fiecare client găsește la aceștia soluțiile eficiente de organizare a încărcăturii mașinii sale. indiferent că este in căutarea unor rafturi auto, a unor cutii de scule pentru mașina sau a unor sisteme de asigurare a încărcăturii

Storevan pune la dispoziția clienților lor rafturi auto de diferite modele și dimensiuni. La ei găsești auto Dacia, rafturi auto Ford, rafturi auto Fiat. Dar si rafturi auto pentru mărci precum Citroen, Mercedes-Benz, Opel, Iveco, Nissan, Peugeot, Renault, Volkswagen si Hyundai.

Aceștia știu că majoritatea clienților sunt in căutarea celor mai bune variante de echipări autovehicule comerciale, cu o utilitate si arie de activitate complexa. Totuși, există persoane care vor doar o mai bună organizare a bunurilor proprii sau organizarea unui atelier mobil personal.

Pentru echipări autovehicule comerciale sunt necesare atât rafturi auto, cât și portbagaje pentru plafon și suporturi de scara. Ulterior, in funcție de funcționalitățile pe care trebuie să le aibă un autovehicul, se pot executa anumite capitonări si pardoseli. Completarea rafturilor auto vin produse pentru asigurarea încărcăturii sau produse pentru organizarea instrumentelor necesare.

Pentru rafturile auto achiziționate de la ei, oferă kit-ul de fixare și garanție de 36 de luni.

Cei de la Storevan sunt  pregătiți să răspundă tuturor celor care doresc echiparea autovehiculului cu rafturi auto. Fac acest lucru indiferent că este vorba despre mașina proprie sau despre autovehiculele unei companii.

După ce am terminat de spus acestui prieten despre magazin, i-am mai dat o idee de afacere.  M-am gândit că poate îi va fi de folos.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: