Vă voi povestii în acest articol cum am ales biciclete pentru copii în funcție de inch

Cum săptămâna viitoare este 1 iunie, adică ziua copilului, m-am tot gândit ce cadou să-i fac fetiței prietenei mele Mihaela. Eu cu Mihaela nu ne-am văzut de doi ani pentru că tot acest timp a stat la țară ca să aibă  grijă de bunica ei bolnavă.

Noi două suntem prietene de zece ani și ne întâlneam aproape zilnic până să plece le țară. Ne-am fost alături la evenimentele din viața fiecăreia.  Eu am fost prima căreia prietena mea i-a dat vestea  că este însărcinată cu fetița sa Nicole.

Cu toate că ea a fost plecată să-și îngrijească bunica, legătura noastră nu s-a rupt din cauza distanței. Am continuat să vorbim zi de zi la telefon si pe internet. Mihaela mă ținea la curent cu tot ce făcea micuța sa.

Fetița prietenei mele are acum 6 ani și este o adevărată domnișoară care în toamnă va începe școala. Zilele trecute Mihaela mi-a spus că se întoarce în București săptămâna asta pentru că  bunica ei se simte mai bine și acum poate să se descurce singură. În plus, trebuie să se ocupe cu înscrierea fetiței sale la școală.

Când am auzit, m-am bucurat  tare mult fiindcă ne vom vedea din nou la fel de des ca înainte. Prin urmare îmi doresc ca de ziua copilului să-i cumpăr ceva lui Nicole. Aseară tot căutând în mediu în online, la un moment dat am găsit în magazinul online bekid.ro aceste biciclete superbe pentru copii.

Imediat cum am văzut bicicletele, mi-am amintit că Mihaela mi-a zis acum câteva luni în urmă că fetița sa își dorește o bicicletă pentru că cea pe care o avea, i-a rămas mică.

Însă sunt atât de frumoase bicicletele de pe Bekid.ro încât mi-a fost extrem de greu să mă decid. De exemplu bicicleta aceasta cu Frozen care știu că  este personajul preferat al copiilor la ora actuală.  Mi-a plăcut faptul că aceasta are roți ajutătoare în spate ceea ce însemna că nu se poate răsturna.  Bicicleta are cauciucuri care se pot umfla în caz că dezumflă. Cel mai important este că această bicicletă Frozen are mărimea de 16 inch și este perfectă pentru o fetiță de 6 ani.

Magazinul cu cele mai ieftine biciclete pentru copii

 

Mi-a mai plăcut și această bicicletă WINX 20 care este foarte frumoasă. Deși este roz culoarea pe care o adoră majoritatea din fetițe,  nu mi s-a părut chiar potrivită pentru Nicole, deoarece nu are cele două roți în spate pentru a proteja copilul ca să nu cadă. De asemenea este de mărimea 20 inch care este ceva mai mărișoară, așadar din păcate pentru Nicole  bicicleta WINX 20 este potrivită pentru copii mai mari.

Magazinul cu cele mai ieftine biciclete pentru copii

Sunt absolut sigură că fetița Mihaelei va fi foarte bucuroasă când va vedea ce cadou îi dăruiesc. Abia aștept să o văd cum se plimbă fericită  toată vara pe bicicleta cu Frozen.

 

Bekid.ro este locul ideal unde să cauți articole pentru copii de toate vârstele. Acest magazin  online pune accent pe produse de calitate si de aceea oferă numai produsele care sunt cele mai bune. Pe site-ul lor putem vedea o gama extrem de variata de produse, începând de la scaune auto, cărucioare, masa si odihna, plimbare, joacă și activități, puericultura, haine si îmbrăcăminte.

La Bekid.ro sunt selectați  cei mai buni producători și o gamă diversificată de produse la bugete pentru fiecare buzunar.

Aceștia stau excelent și la serviciu cu clienții. Personalul lor specializat are o experiență foarte bună in alegerea produselor pe care le dorește clientul. In comparație cu alte magazine online, aceștia ne  încurajează să îi contactăm în cazul în care  nelămuriri sau dorim asistenta în alegerea unui produs.

De asemenea este comerciant  de încredere. Magazinul Bekid.ro respectă criteriile de preselecție GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro. Marca Bekid este marca înregistrată la Oficiul De Stat pentru Invenții si Mărci (OSIM) si este înregistrată in registrul de evidenta a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 31206. Magazinul Bekid a devenit o resursa stabilă și de încredere pentru toți părinții.

Ceea ce mi se pare important este faptul că pune la dispoziție informații detaliate. Echipa Bekid știu că alegerea produselor uneori este o sarcina foarte grea dar aceasta îi diferențiază de competitorii lor. Scopul lor este de a crea o experiență cât mai plăcută în ceea ce privește cumpararea produselor iar apoi folosirea lor.

Aceștia sunt în permanenta preocupați de oferirea a cât mai multor imagini la fiecare produs, o descriere cât mai detaliată. în plus, au adăugat module care să ajute în evaluarea, compararea produselor și  publicarea review-urilor primite de la clienți.

Dacă doriți să luați  legătura cu magazinul Bekid, mai jos vă pun la dispoziție datele de contact:

SC ADA ONLINE SRL
Sediu Social: Sebes, Str Aviator Olteanu, Nr 42, Jud Alba
Punct de lucru: Sebes, Str Plevnei, Nr 3, Etaj 1

Program de lucru:
Luni-Vineri intre orele 08.00 – 16.00

Email : comenzi[@]bekid.ro ( timp de raspuns maxim 1 zi lucratoare )
Email : office[@]bekid.ro ( reclamatii, etc )
Pentru furnizori sau prestatori de servicii: furnizori[@]bekid.ro

De asemenea puteți fi conectați în permanență cu Bekid pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bekidro/

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!