Magician pentru nuntă

Acum două seri în urmă am primit un telefon de la verișoara mea și m-a anunțat că peste câteva zile va avea parte de un mare eveniment, ea și iubitul ei se vor căsătorii. Aceasta mi-a spus că îşi doreşte foarte tare să particip şi eu la această nuntă. M-am bucurat mult de invitație.

În timpul acestei convorbiri, verișoara mea mi-a mai dezvăluit că ar dori ca acest eveniment  să includă și ceva mai special. Aceasta știind că mă descurc bine să găsesc pe internet diverse lucruri de care avem nevoie, mi-a zis că pentru nunta ce va avea loc i-ar trebui un profesionist care să facă evenimentul mai interesant și mai antrenant și m-a rugat să îl caut eu.

După ce am încheiat această convorbire cu ea, am intrat pe internet să caut ce m-a rugat. Sinceră să fiu nu a fost nevoie să „sap” prea mult pe net, pentru că mi-a apărut magician pentru nuntă.  Când m-am uitat mai bine pe pagina găsită, am văzut că serviciile acestea pentru evenimente corporate sunt organizate de o echipă renumită care face totul mai frumos prin numere de magie.. Aşa că i-am dat imediat adresa lor de contact și verișoarei mele.

Azi în timp ce îmi verificam garderoba, ca să mă hotărăsc cu ce să mă îmbrac la această ocazie, m-a sunat verișoara să-mi dea vestea că a luat legătura cu acea echipă şi că s-au înţeles cum să pună totul la punct pentru nuntă. Apoi mi-a mulţumit şi mi-a mărturisit că e profund recunoscătoare pentru că am ajutat-o.

De când mă ştiu m-am împăcat extraordinar de bine cu această verișoară, îmi amintesc că ne jucam împreună de fiecare dată când ne întâlneam în vacanță la bunici.

Aştept cu nerăbdare să fiu alături de verișoara mea la un asemenea eveniment din viața ei.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!