Mașină de tuns iarbă de cea mai bună calitate
Am aflat de o nouă firmă,  se numește TEHNO S.R.L. Ea oferă clienților săi o gama largă de scule electrice de mână și accesorii . Toate create de producători de renume, împreună cu servicii de consultanță și service la standarde foarte ridicate.

Am descoperit-o în timp ce îi căutam unei mătuși mașină de tuns iarbă. Luna trecută mătușa mea era tare supărata că cea pe care o avea, i se defectase. Ca urmare  m-a rugat să o ajut să găsesc un magazin de unde să-și cumpere alta. Ea știe că mă pricep cu internetul.

Așa am dat pe internet de site-ul: https://www.tehnicbazar.ro/ . De unde i-am luat mătușii mele mașină de tuns iarbă de cea mai bună calitate.

   De aceea m-am gândit să vă spun despre TEHNO S.R.L. ce are în Politica firmei ca prioritate calitatea oferita clienților. Strâns legată in același timp cu profesionalism care să ducă la satisfacerea cumpărătorilor

Prin contactul permanent cu clientul se încearcă înțelegerea cerințelor acestuia pentru îmbunătățirea produselor si serviciilor oferite. Ceea ce este oferit clienților constând intr-un pachet complet: consultanță. Produse originale si de înaltă calitate la care se adaugă si service autorizat pentru toți

Producătorii comercializați. Monitorizarea atenta si analiza aplicata a soluției dezvoltate ridica relația cu clientul la una de parteneriat.

Societatea Comerciala TEHNO S.R.L este înființată în România din anul 1994. Aceasta a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca BOSCH. Axându-se încă de la început pe educarea clientului. Având în vederea alegerii unor produse de o calitate superioara față de ce se găsea in momentul respectiv pe piață.

TEHNO S.R.L în 2000 a lărgit gama de produse cu scule electrice și accesorii a unor producători de renume. Precum: Metabo, Makita, Hawera, DeWalt devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste mărci . Asigurând servicii pentru toate produsele comercializate in vederea acoperirii tuturor cerințelor clienților.

În paralel cu sculele electrice, s-a diversificat și oferta cu scule de mână, scule pneumatice și moto utilaje. De asemenea compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare, utilaje pentru construcții.

In același timp anul 2000 a marcat si un adevărat boom pe piața centralelor termice pentru casa si apartament. Lucru acesta  reprezentând un moment important in dezvoltarea firmei TEHNO S.R.L. Receptiva la acest fenomen, conducerea societății a dezvoltat un puternic departament de termotehnica

Fiind capabil să execute de la instalații de încălzire pentru locuințe individuale până la sisteme de climatizare complexe. Folositoare pentru hale industriale, depouri de locomotive, clădiri administrative, benzinării și restaurante.

TEHNO S.R.L este în permanență conectată la cererile pieței. Aceștia se implică în programele inițiate de Ministerul Agriculturii pentru dotare micilor fermieri cu utilaje agricole. Ca de exemplu: motocositoare, mulgătoare, motocultoare, tractoare de putere mică, și multe altele.

Mă bucur că am descoperit această firmă cu scule electrice de mână și accesorii de foarte bună calitate. În plus toate sunt la prețuri  extrem de avantajoase. Mătușa mea este foarte mulțumită de acea mașină de tuns iarbă de la TEHNO S.R.L. Drept urmare mi-a dezvăluit că ar mai vrea să achiziționeze și o mașină de găurit pentru unchiul meu.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!