Materiale promotionale la Agrafa Print

Cu o săptămână în urmă, când mă uitam la tv, mi-am auzit telefonul sunând. Era prietena mea Adela, mă sunase ca să mă anunțe că peste patru zile  își va lua concediu și că va venii  pentru un weekend la părinții ei care stau în București. Ea s-a născut și a crescut aici până când și-a întâlnit bărbatul iubit. El locuia în Constanța și din cauza asta prietena mea s-a mutat.

Îmi amintesc că prietenia noastră s-a legat în liceu prin clasa a 9-a din al doilea semestru. În primul semestru mi se părea că e genul de fată cu nasul pe sus deoarece nu băga pe nimeni în seamă, era mereu serioasă și tăcută. Îi se mai auzea glasul numai atunci când o întrebau profesorii din ce am învățat.

Până într-o zi când întâmplător ne-am așezat amândouă în aceiași bancă. Cum sunt eu o fire  vorbăreață, nu m-am putut abține să nu o întreb una alta cu intenția  s-o fac să vorbească.  Și am reușit puțin câte puțin până ce am devenit foarte bune prietene.

Am descoperit că de fapt era o fată ambițioasă căreia îi plăcea foarte mult să învețe și își dorea să ajungă departe. Iar acel vis  l-a  îndeplinit chiar dacă a plecat din București, reușind să-și deschidă  o afacere care îi merge extraordinar de bine.

Azi mă gândeam că nu m-am văzut cu prietena mea Adela de vreo 2 ani și  mi-ar plăcea să-i fac un cadou. Cum e o femeie de afaceri m-am gândit că i-ar prinde bine o mapă în care să-și pună diverse acte și în același timp se va gândii la mine de câte ori o va folosii.

O cunoștință mi-a spus de oferta materiale promotionale la Agrafa Print, acolo am văzut niște mape superbe la prețuri extrem de avantajoase. Prin urmare i-am ales una. Sper să-i aducă și mai mult succes pe plan profesional această mapă dragei mele prietene.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: