Am intrat în luna octombrie, soarele a început să se ascundă tot mai des printre nori, iar vremea să devină rece și mohorâtă.  În schimb e un anotimp care ne oferă un peisaj superb de arămiu, acesta fiind singurul lucru care-mi place toamna.

În urmă cu două săptămâni am simțit că trebuie să fac o schimbare în casă, probabil și din cauza vremii care îmi dă senzație de tristețe. Părinți  neavând posibilități de a renova apartamentul de foarte mulți ani, totul era vechi. Recunosc că mă săturasem să văd aceleași lucruri de când eram mică. Plus că ai mei erau plecați la o mătușă la țară, când mi-a venit ideea strălucită. Așa că mi s-a părut o ocazie propice de a le face o surpriză.

Prin urmare m-am gândit ca deocamdată să încep cu baia și m-am pus pe treabă. De zugrăvit nu a fost problemă pentru că am chemat un vecin care se pricepe și în două zile a terminat pereții. După care a urmat alegerea unui mobilier de baie. Așadar, mi-am amintit de Savini Due, o companie cu experiență de 18 ani în crearea astfel de produse.

Am câțiva prieteni care îmi spusese că și-au achiziționat mobilier de baie de la această companie și sunt extrem de mulțumiți de alegerea făcută. Așa că am intrat pe magazinul virtual  Savini Due să arunc o privire la colecțiile care sunt la dispoziția clienților.

Toate mi-au plăcut, mi-a  fost greu să fac o alegere. Într-un final am optat să cumpăr mobilier de baie din colecția Corallo.

 

Aceasta m-a atras mai mult pentru că s-a combinat finisajele din lemn cu ceramica. Colecția Corallo e  sursa unei atmosfere primitoare care surprinde la fiecare pas. Cele patru nuanțe de stejar atent selectate se potrivesc perfect cu tendințele actuale.

Utilizarea cantului ABS de 2 mm netezește formele geometrice pentru a construi o piesă de mobilier extrem de armonioasă. Estetică perfectă și echilibru compozițional.

Noul mobilier de  baie l-am avut în câteva zile gata montat. Până să mă obișnuiesc, de fiecare dată când intru, nu-mi vine să cred că e baia mea.  Mă bucur că am făcut o treabă bună.

Mă întrebam cum vor reacționa părinții mei când vor vedea o asemenea surpriză. Nu a durat mut timp, și aceștia s-au întors acasă.

De cum au intrat pe ușa apartamentului, le-am spus să aștepte că am o surpriză pentru ei. I-am legat la ochi cu eșarfe și i-am conduși în baie. Când i-am dezlegat de la ochi, au rămas cu gura căscată de uimire și m-au întrebat:

  • Ce-ai făcut, Andreea?!

Părinții  mei s-au bucurat foarte mult și le-a plăcut noul aspect a băii noastre.  În același timp s-au mirat când am reușit să fac o asemenea schimbare. Le-am  zis că a fost floare la ureche și am început apoi să le povestesc cu lux de amănunte.

Pentru cei care  doriți să faceți o schimbare în căminul vostru și sunteți în căutarea unui mobilier de baie, puteți vedea superbele colecții a celor de Savini Due pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/savinidueromania/

Spor la cumpărături!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!