Mi-am bucurat prietenii cu un Filtru de apă extern pentru frigider Original

În  urmă cu trei zile am fost invitată de către nişte prieteni să-mi petrec două zile în noua lor casă la curte.  O casă pe care şi-au visat-o de mulți ani. Acum după ani de zile de muncă sunt fericiţi că în sfârşit au reuşit să-şi îndeplinească acest vis. Şi-au construit o vilă exact pe gustul lor.

Pe când aveau casa în construcţie prietenii mei m-au promis că eu voi fi prima care va vedea totul gata. Și s-au ținut de cuvânt. Drept urmare am avut onoarea să fiu prima persoană căreia le calcă pragul în noua lor casă. Acest lucru mi-a dovedit cât de importantă sunt pentru ei. Așa că le-am acceptat invitaţia imediat, muream de nerăbdare să văd cum le-a ieşit casa visurilor lor. Însă mai întâi m-am gândit că nu mă puteam duce cu mâna goală.

Prin urmare mi-a venit ideea să le cumpăr un filtru frigider Samsung.

Tot vine vara, le-ar fi de mare folos să aibă în casă un Filtru de apă extern pentru frigider Original. Deoarece acest filtru de apa reduce sedimentele, rugina, murdăria, clorul, mirosul și gusturile nedorite.

Știam de unde să cumpăr o asemenea minunăție, pentru că și eu am unu acasă.  În plus este la un preț destul de avantajos. Am accesat imediat magazinul  online Bio Energy Water și am făcut comandă.

Cum am ajuns la prietenii mei și am intrat în curte, m-a surprins când am văzut ce curte mare aveau. Deja pusese gazon şi pomi fructiferi. Prietena mea cum este înnebunită după flori, avea o grădină mare plină cu trandafiri roşi, albi înfloriți şi multe alte flori superbe.

Mi-a plăcut foarte mult cum şi-au decorat vila interior, în stil modern şi în culori deschise ce fiecare cameră părea luminoasă . Este o casă destul de mare.  Au fost tare bucuroși când le-am dat cadoul, mi-au mărturisit că aveau nevoie de un filtru pentru apă.

Sunt fericită că am prieteni atât de buni.

 

 

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: