Mobilă de bucătărie
De ceva vreme o bătea gândul pe mătușa mea să-și schimbe mobilierul de bucătărie. Spunea că îl are de foarte mulți ani și s-a deteriorat. Într-adevăr arăta îngrozitor și nici ușile nu mai stăteau cu niciun chip cum trebuie. Drept urmare era cazul să cumpere o nouă mobilă de bucătărie.

Ea nu prea se pricepe pe calculator, dar știa că pe internet  poți găsi absolut  orice.  Așa că săptămâna trecută,  m-a rugat să  îi găsesc bucătării online.  Uitasem să spun că nu are răbdare să umble prin magazine și din acest motiv a mai ales varianta online.

Căutând am dat de compania Kalenda.  Aceasta are o varietate largă de modele de bucătării care sunt realizate de cele mai mari fabrici de mobilier din Europa. Din dorința de a fi pe placul fiecărui client au ca ofertă  atât bucătarii modulare clasice cât și bucătarii moderne. Modulele variate permit mobiliare spatiilor mari dar si a spatiilor mai mici.

Bucătăriile modulare Kalenda formează ușor o bucătărie completa. Modulele au incluse ușile, sertarele și rafturile. Mai trebuie să adaugi mânerele, blatul si plintele pentru a avea o bucătărie completă.

Mătușa mea a admirat toate modelele pe care le au aceștia pe site și toate îi plăceau.  Ca să o ajut să se hotărască  ce mobilă de bucătărie să-și cumpere, i-am dezvăluit 3 trucuri pentru o locuință primitoare.

O bucătărie trebuie să arate aspectuoasă, dar în același timp  să aibă spații de depozitare pentru toate vasele de gătit.  De-a lungul vieții, mătușa a strâns foarte multă veselă. Plus roboți de bucătărie și prăjitoarele de pâine și, desigur, toate alimentele neperisabile. Toate astea trebuiau să încapă în noua ei bucătărie.

După câteva ore de gândire, mătușa mea s-a decis să facă comandă de Bucătăria Modulară Iris. O astfel de bucătărie impresionează prin simplitatea fronturilor, prin mânere elegante frezate in cant și prin coloristica simpla cu aspect natural. De asemenea pentru că este modulara, bucătăria Iris poate fi configurată după dorința fiecăruia.

Ea ales pentru culoare de fronturi  stejar sonoma maroniu. Iar culoarea pentru carcasa: alb. Pot să spun aceste combinații de culori dă un aspect modern.

Așadar ne-am convins  că mobila de bucătărie Kalenda este realizată din cele mai bune materiale.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!