De câteva dimineți mă tot trezeam cu dureri de spate, de ceafa și mă dureau cam toate oasele nefiind nici răcită. Mă simțeam ca și cum m-ar fi bătut cineva în timpul nopții. Și nu îmi puteam da seama care este cauză de mă simțeam așa de rău în acele dimineți. Într-o zi când eram la serviciu, în pauza de masă m-am plâns de aceste dureri unei colege. Ea a început să îmi pună întrebări despre patul în care dorm pe timp de noapte.

I-am spus că de câteva zile stau la bunica mea și că ea are o canapea care se desface și ca pat pe care noaptea dorm eu. Dar  aceasta canapea-pat este în stil vechi de gen de pat solid, cu arcuri și cu un burete foarte tare. Și care îi s-a cam defectat mecanismele pentru se desface extrem de greu. Bunica mea îl are de mai bine de 30-40 de ani și nu a putut să îl repare în toți acești ani. Colega mea mi-a spus că acest pat este posibil să fie cauza durerilor mele.

Prin urmare m-am gândit că tot vine ziua bunicii mele și ar fi o mare bucurie pentru ea, să îi repar acea canapea pat. Așa că cum am luat salariu, am contactat un tapițer și i-am spus să modifice acea  canapea și să o transforme să fie doar pat.

O prietenă când m-a auzit că mi-am reînnoit un pat, mi-a dezvăluit că magazinul online Modal oferă lenjerii de pat extraordinar de frumoase și că ar fi bine să-mi cumpăr câteva.

Când am accesat magazinul online, sinceră să fiu am fost uimită să văd câte lenjerii de pat (seturi) sunt extrem de frumoase.

Modal chiar au lenjerii de pat într-o gamă variată de modele si dimensiuni. Culori vii si țesături de calitate din materiale precum bumbac 100%, bumbac satinat, micro percal, flanel sau bumbac si poliester.

Recunosc că mi-a fost foarte greu să-mi aleg doar câteva, dacă ar fi fost după mine le luam pe toate.  Așadar cum mi-aș dori să ajung la New York, mi-am zis ca deocamdată ar fi minunat să-l pun pe patul meu,  alegând această lenjerie:

Modal oferă lenjerii de pat extraordinar de frumoase

Îmi mai place foarte mult să merg cu barca pe apă. Ador marea, râurile, cascadele și oceanele. Simt că apa în general îmi dă o stare de bine, prin urmare mi-am ales lenjeria de pat din poza de mai jos:

Modal oferă lenjerii de pat extraordinar de frumoase

M-am bucurat tare mult să descopăr că pot aduce natura pe patul meu. Nu am rezistat să nu-mi cumpăr și lenjeria aceasta de mai jos cu căprioară în pădure:

Modal oferă lenjerii de pat extraordinar de frumoase

Cu greu m-am  oprit de adăuga în coșul de cumpărături și alte lenjerii. Însă aștept cu nerăbdare următorul salariu și revin Moda.ro.

Modele sunt selecționate astfel încât să vină în întâmpinarea celor mai diverse gusturi, iar materialele mai sus menționate ajuta la crearea unei stări de buna dispoziție și în cele din urmă la un somn mai odihnitor.

Magazinul Modal comercializează produse ale brand-urilor consacrate in producția de lenjerii/seturi de pat precum Dreamhouse Bedding, Disney, Zensation, Sleeptime, Homecare, Universal, Fancy Embroidery, Home Living etc.

 

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!