Un bugetar sau un angajat cu salariu minim pe economie este plin de frustrari, din cauza acesta se imbolnaveste si este irascibil in societate, dar si in familie. Cum nu reuseste sa stranga un banut de la un salariu la altul, ci supravietuieste din imprumuturi, a uitat de cand nu a mai fost in concediu.
Crezi tu ca-si permite vanzatoarea prin mainile careia trec atatea rochii si bluze frumoase sa-si cumpere cel putin 10 care ii sunt pe plac? Ce crezi ca simte casiera de la banca prin mainile careia trec milioane de lei si de euro, cand stie ca acasa economiseste si ultimul banut?
Toate angajatele prezentate mai sus au sefi pe cap (unii nedrepti, ciufuti care le hartuiesc permanent) si clientii le privesc fata in fata, le sacaie si le adreseaza cuvinte urata.
In studioul money-studio.ro nimic din toate acestea nu ti se va intampla. Profesia de model videochat este una dintre cele mai interesante si placute deoarece:
1.Te provoaca sa fii mereu frumoasa si ingrjita, sa arati impecabil. Esti ca o actrita care apare pe scena si prezenta ei trebuie sa taie respiratia privitorilor. O vanzatoare epuizata de griji si de efort, stresata de lipsa banilor nu mai are chef sa se aranjeze mereu si sa arate ca de pe reviste.

Money-studio.ro locul unde banii curg garla catre tine
2.Este un serviciu fara efort fizic si fara grad mare de solicitare psihica sau nervoasa. Gandeste-te la oamenii care lucreaza in mediile contaminate din spitale, care ating sau inhaleaza substante toxice sau sunt expusi radiatiilor. Tu, fata isteata care doresti sa te angajezi in cel mai mare studio de videochat din cele 5000 de pe piata de profil din Romania, ai la dispozitie un mediu curat, confortabil, o scena de lux si aparatura performanta.
-dispare lucrul peste program. Cand croitoresele au o comanda urgenta pentru export sunt tinute zile intregi peste program si le dor ochii si mainile de efort, in cel mai mare studio de videochat programul este flexibil, astfel ca poti sa iti termini facultatea sau masteratul fara grija. Sunt si mame singure angajate videochat din dorinta de a oferi un viitor stralucit copiilor lor. Asa isi permit ele sa achite taxele de la cele mai bune gradinite si scoli investind in educatia micutilor lor. Salariul mai mult decat generos le permite sa-si imbrace copiii elegant si sa le indeplineasca dorintele. Da, exista si mame disperate foarte tinere, care au copiii bolnavi, iar tratamentele costisitoare sunt asigurate lunar de venitul obtinul la Money-studio.ro.


-si dorintele tale se vor indeplini, nu vei mai fi obligata sa le sacrifici in favoarea prioritatilor. Vei avea poseta de firma la care iti dadeau lacrimile cand te uitai fiindca stiai ca niciodata nu va fi a ta. Nu vei mai trece grabita pe langa vitrinele cu bijuterii de aur sau platina cu diamante. Tot ce in trecut iti era inaccesilib, acum este la indemana ta.
-vei experimenta, te vei maturiza si imbogati fizic. Ai sansa sa analizezi comportamentul feminin, sa iti faci prietene adevarate, sa iti pui la punct cunostintele de limba engleza, sa vorbesti cu barbati de la capatul lumii, sa afli obiceiuri noi sau mentalitati.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d