În prag de sărbători am primit cea mai tare veste, aceea că prietena mea cea mai bună se va întoarce de tot în țară. Aceasta e plecată  peste hotare de 2 ani fiindcă i s-a oferit un loc de muncă foarte bine plătit în Grecia.

Având niște rude care sunt stabilite acolo și care i-au  pus la dispoziție o locuință unde să stea. Așa că nu a stat pe gânduri și a profitat de această oportunitate, cu toate că nu i-a fost ușor să-și lase familia și prietenii aici, fără  să-i vadă  timp atât de îndelungat. Însă   avea mare nevoie  de bani pentru mama ei care era bolnavă, iar tratamentul acesteia era destul costisitor. În plus prietena mea își dorea  să strângă bani pentru un apartament. Ea a locuit o viață întreagă într-o garsonieră împreună cu mama sa. Nu a avut niciodată intimitatea ei și își dorea foarte mult să aibă camera sa.

De când o cunosc am admirat-o pentru ambiția ei  pentru a se lupta pentru visurile ei. Cu toate că nu a avut o viață ușoară, a fost o elevă și o studentă iminentă. A luat numai note de 10 și toți profesori o lăudau. Imediat după terminarea studiilor s-a angajat și s-a  înscris la școală de șoferi.

Când a luat carnetul am sărbătorit împreună, acel succes. A fost extrem de fericită când a reușit să-și cumpere în rate o mașinuță. Înainte să plece în străinătate, nu existat o zi în care să nu ne  vedem. Stăteam ore șir de vorbeam și o țineam numai în glume. Mi-e dor de acele vremuri.

Așa cum am spus la începutul articolului, acum 3 zile mi-a dat vestea că va sosii în țară mai exact cu o zi înainte de crăciun,  dar își făcea griji că nu are anvelope de iarnă la mașină și n-o să poată umbla cu ea. I-am spus să se liniștească pentru că se va rezolva . În acel moment mi-am amintit că luna trecută fratele meu a găsit anvelope iarna promotie.

După ce am încheiat conversația cu prietena mea,  l-am sunat pe fratele meu ca să-l întreb. Acesta mi-a zis că și  le-a achiziționa din magazinul online Anvelostar Anvelope. și că se merită achiziția pentru că sunt de calitate și la un preț avantajos. Părea mulțumit de ele.

Prin urmare am intrat în magazinul online Anvelostar, m-am bucurat că am ținut minte ce dimensiuni au roțile   mașinii prietenei mele pentru că acum câțiva ani am însoțit-o odată să le schimbe. Acest lucru mi-a dat posibilitatea să fiu Moș Crăciun și să îi  fac cadou anvelope all season.

În acești  2 ani de când a plecat prietena mea, am vorbit mai rar cu ea. Din cauza programului nostru care nu s-a sincronizat. Când aveam eu timp liber, ea era la muncă și invers.

D-abia aștept ca aceasta să ajungă în țară, să o îmbrățișez și să ne petrecem  din nou timpul împreună, așa cum o făceam înainte. Am atâtea lucruri de povestit prietenei mele, sunt sigură că și ea.

Sper că v-a fost de folos acest articol.

Crăciun Fericit !

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!