Motocoasa pentru grădinărit

Într-o după amiază observând că va ploua și va fi o zi mohorâtă m-am pus la calculator să mă uit la un film, îmi sună telefonul. Era vecina mea de bloc și care se numește Lavinia.  Din lipsă de timp liber nu mai vorbisem de ceva vreme cu ea,  şi m-a sunat să mă întrebe ce mai fac.

Eu cu această vecină suntem de aceiași vârstă, am copilărit împreună şi ne-am înțeles foarte  bine de mici.  Cum la telefon ea mi s-a plâns că vremea i-a dat toate planurile peste cap, am invitat-o la mine să bem o cafea și să mâncăm floricele. Iar cu această  ocazia să mai stăm de vorbă. Mi-a acceptat  invitația și într-o clipă a și fost la mine.

La un moment dat, Lavinia mi-a dezvăluit că  mama ei și-a îndeplinit  în sfârșit visul de a avea o casă la curte și o grădină mare. Iar cu ocazia zilei de naștere a mamei ei, aceasta ar dorii să-i facă un cadou, o mașinărie care să-i ușureze munca în grădină. Însă problema era că habar n-avea de unde ar putea cumpăra un astfel de utilaj. Era vorba despre o motocoasă pentru grădinărit..

Fără să mă gândesc prea mult , am informat-o că motocoasa este una din cele mai rapide și eficiente utilaje care a ajutat-o pe sora mea în activitățile de grădinărit. Ea folosind această unealtă, a reușit să obțină rezultate bune într-un timp scurt. Indiferent că a fost vorba despre iarba mare sau mai mică, cu ajutorul acesteia a reușit să obțină rezultate bune într-un timp scurt.

Așa că i-am dat acestei vecine adresa firmei care se ocupă cu motocoase și cu multe altele pentru gospodărie. Aceasta mi-a mărturisit că o astfel de mașinărie chiar i-ar fi de mare folos mamei sale. Mi-a mulțumit că am ajutat- o cu această idee și recomandare…

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: