Povestiri Informative

O campanie să funcționeze perfect, trebuie să apeleze la externalizare servicii IT

O campanie să funcționeze perfect, trebuie să apeleze la externalizare servicii IT
Articolul acesta este dedicat  persoanelor care sunt la început de drum de a-și dezvolta o companie.  Pentru o campanie  să funcționeze perfect, trebuie să apeleze la externalizare servicii IT de cea mai bună calitate. Aceste servicii sunt puse la dispoziție de firma Koding.

Am descoperit-o cu căteva luni în urmă. Când îl ajutam  pe un prieten să găsească o astfel de firmă pentru compania lui.

Așa am aflat de Koding cu o echipă care este pasionată de tehnologie. Acestia știu că ea este un instrument pentru dezvoltarea unei organizații dinamice și atingerea unor obiective de afaceri. De aceea concep orice soluție începând de la o discuție detaliata cu fiecare client.

Firma Koding le asigură clienților săi suport de afacere. Prin fiecare soluție tehnica gândită cu scopul de a le asigură creșterea afacerilor, atât online cât și oflline. Gama externalizare servicii it variază de la externalizare si suport IT, echipamente și implementare servere locale, hibride sau in cloud. Până la dezvoltare și implementare de software de productivitate găzduit online sau local, securitate, design web si rețelistică.

Dincolo de prețul serviciilor posibile, echipa analizează  în detaliu nevoile de afacere, conturează țintele urmărite, înțeleg viteza de creștere. Dar și caracteristicile echipei și gradul de mobilitate. În relația cu fiecare client, Koding Technology pune accent pe viitor. Atât pe cel al relației de afaceri, cât mai ales pe felul în care tehnologiile alese și implementare vor avea impact asupra viitorului companiei-client.

Îi interesează ca fiecare serviciu IT și soluție propusă să rezolve atât nevoile imperioase de moment ale business-ului pe care îl ajută, cât și eventualele evoluții ulterioare. Tehnologiile pe care le oferă aceștia  sunt gândite astfel încât să simplifice extinderea ulterioară, să faciliteze cât mai mult tranzițiile viitoare la noi tehnologii.

Echipa este de părere că de cele mai multe ori e cel mai important, să minimizeze prețurile pentru clienți. În acest fel, Koding Technology vă oferă expertiza și siguranță în utilizarea pe termen lung a infrastructurii IT a organizației dumneavoastră.

Ca urmare cu ocazia asta am mai aflat încă ceva nou. Cum ar fi importanța externalizării și cât de esențial este să găsești profesiniști

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!