Ocazie bună de a pleca în Turcia Alanya cu avionul
Una dintre prietenele mele, Lidia a prins o ocazie bună de a pleca în Turcia Alanya cu avionul. În urmă cu două săptămâni ea și-a luat concediu și mi-a spus că își dorește foarte mult să călătorească. Și că ar vrea să profite de săptămânile libere ca să vadă lumea.

Când am auzit de această dorință a ei, i-am sugerat să arunce o privire la ofertele de la agenția de turism Filadelfia. Aveam cunoștințe că această agenție în general are cele mai bune oferte pentru a-ți petrece vacanțele în afara țării. Pentru Lidia era prima dată când auzea de aceasta.

Prietena mea nu a stat pe gânduri și s-a uitat la ofertele de la Filadelfia. Acolo a găsit hotelul Asrin Beach de 4 stele la un preț foarte avantajos cu tipul de masă All inclusiv. I s-a părut super tare, așa că a făcut rezervare pentru 7 nopți.

Prin urmare Lidia împreună cu iubitul ei au petrecut 7 zile în stațiunea Alanya. Prietena aceasta nu a fost niciodată plecată în străinătate, iar pentru ea a fost ceva nou, chiar și zborul cu avionul.

Când s-a întors, ea mi-a povestit că la Asrin Beach **** a dispus de plajă privată. Hotelul are piscină exterioară și centru SPA unde prietenii mei s-au relaxat. Băile hotelului sunt în stilul turcesc. La acesta mai ai parte și de piscină interioară, salon de masaj și saună.

În plus, are un bar, un snack-bar și un restaurant tip bufet. Clientii care venea cu copiii beneficia de servicii de babysitting.

Asrin Beach de 4 stele este un hotel destul de mare cu 250 de camere și toate  sunt amenajate cu mobilier modern. Fiecare cameră are TV prin satelit, aer condiționat, balcon și baie individuală cu uscător de păr.

Lidia și iubitul ei mi-au mărturisit că au petrecut o săptămână efectiv de vis și că a stat la cel mai frumos hotel din Turcia Alanya

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!