Dezmo a devenit acum Dezmembraru, cea mai cool firma de dezmembrari auto cu piese de schimb originale second – hand intr-o stare tehnica foarte buna, care intrunesc toate conditiile calitative si nu pun in pericol siguranta circulatiei.  Parcul de dezmembrari auto Dezmembraru ofera piese auto pentru aproape toate marcile de masini –  Audi, Volkswagen, BMW, Dacia, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Skoda – punand la dispozitia clientilor sai o modalitate usor accesibila si utila de a cauta si comanda produsele dorite. Cu o interfata prietenoasa si usor de navigat, magazinul virtual de prezentare de piese din dezmembrari auto originale se prezinta cu produse de inalta calitate, la un raport calitate – pret excelent, insotite de factura fiscala, certificate de garantie si posibilitatea de retur de 14 zile in caz de nepotrivire a pieselor.

Parcul de dezmembrari auto Dezmembraru se poate mandri cu un personal calificat si o buna organizare, precum si cu o varietate de piese de schimb din dezmembrari auto originale disponibile, piese auto de calitate  – de la motoare, cutii de viteze, radiatoare, anexe motor, pana la elemente de caroserie disponibile in generosul depozit de piese auto originale second hand. Masinile sunt dezmembrate cu grija doar de un personal autorizat, in cele mai sigure si moderne conditii, urmand partea de verificare a bunei functionalitati a pieselor provenite din dezmembrari auto Dezmembraru si stocarea lor online, astfel incat acestea sa fie disponibile la doar un click distanta.

Inalta calitate a produselor din parcul de dezmembrari auto Dezmembraru, dotat cu echipamente de ultima generatie, asigura servicii de o calitate ireprosabila, solutii la orice problema intalnita la reparatia masinii personale, precum si confort si siguranta. In procesul de dezmembrari auto sunt respectate toate normele si legile privind protejarea mediului inconjurator prin colectarea corespunzatoarea a deseurilor poluante  (uleiuri, antigel, lichid de frana, etc.), minimizand emisiile nocive care rezulta din astfel de activitati.

Alaturi de un service dotat cu echipamente de ultima generatie, parcul de dezmembrari auto Dezmembraru se remarca printr-o diversitate a gamei de autovehicule dezmembrate, consultanta profesionista gratuita si o locatie modern utilata, dotata cu piese si accesorii originale din dezmembrari auto la cele mai avantajoase preturi, insotite de factura si garantie. Dezmembraru ofera garantia rambursarii banilor in cazul unui retur care nu poate depasi 14 zile, daca piesa auto nu indeplineste toate conditiile de calitate ori daca defectul autovehicului nu a  fost inlaturat.

Comenzile efectuate telefonic, prin email sau pe site sunt procesate in cel mai scurt timp de operatorii parcului de dezmembrari auto Dezmembraru, livrarea pieselor realizandu-se prin curier, oriunde in tara, in ambalaj sigur sigilat, fiind asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Pretul redus comparativ cu cel al pieselor originale noi, piesele de calitate garantate de producatorul autoturismului si potrivirea perfecta cu autoturismul personal sunt doar cateva dintre avantajele achizitionarii si utilizarii de piese din dezmembrari auto Dezmembraru. Parcul de piese originale din dezmembrari auto dispune de un spatiu generos de depozitare, cu produse provenite de pe masini avariate, sortate pe modele si ani de fabricatie, demontate cu grija de mecanici auto calificati, sortate, testate si depozitate in conditii optime, in stare perfecta de functionare.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!