Personalizarea mașinii cu folii oracal

În urmă cu patru zile am  avut plăcerea de a sta la o cafea împreună cu mama și cu o prietenă bună de a ei. În timp ce sorbeam din cafeaua caldă, priveam cu admirație pe aceste două femeie care se înțeleg atât de bine, chiar și după  mai mult de douăzeci de ani de prietenie.  În acea zi am ascultat cum își depănau amintirile.

La un moment dat prietena mamei mele, mi-a dezvăluit că băiatul ei tocmai s-a mutat în capitală și că și-a deschis o firmă  în domeniul mâncării. Mai exact prepararea de pizza și livrarea acesteia la domiciliul. El fiind pasionat încă din adolescență de bucătărie. Pe atunci profita de vacanțele de vară și le petrecea la bunici, unde o  ajuta pe bunica lui de fiecare dată când se apuca de gătit. La acea vreme, de câte ori se întorcea din vacanță le vorbea părințiilor lui numai despre mâncăruri.

Aceasta mi-a mai spus că fiului ei  are nevoie să-și personalizeze mașina cu care va livra mâncarea, dar nu știe unde să găsească bannere de calitate. Așa că m-am pus lângă ea și am accesat de pe tabletă magazinul Pin ce are ca produse și folii oracal. I-am arătat că aceștia au Folie fluorescentă autoadezivă, premium cast cu vizibilitate crescută pe întreaga perioadă a zilei, în special la apus sau în condiții de luminozitate scăzută.

Aceste folii sunt pentru semne de avertizare, inscripționări pe vehicule și diverse aplicații ce necesită un impact vizual ridicat. Am asigurat-o că este un magazin cu produse de  foarte bună calitate, iar fiul ei nu va regreta alegerea. În plus prețul acestora este extrem de avantajos.

Prietena mamei a fost foarte mulțumită de ce a auzit și mi-a zis că îi va da fiului ei aceste informații. Ieri am aflat că băiatul acesteia este fericit pentru că și-a personalizat mașina cu folii oracal de la Pin.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!