Plaja Sfântu Gheorghe în Deltă
O verișoară mi-a povestit că anul trecut. ea și prietenii săi au căutat pe internet o locație pentru camping. În urma căutărilor lor, ca rezultat le-a apărut corturi camping Delta Dunării.  Li s-a părut interesant să-și petreacă o săptămână cu cortul.

Sinceră să fiu am rămas puțin surprinsă, deoarece știu că tinerii din ziua de azi sunt comozi și doresc confort. Nu am auzit de multă vreme ca un tânăr să mai plece  cu cortul.

Așadar să revenim la verișoara mea Diana. Aceasta împreună cu prietenii ei nu au stat pe gânduri și au pornit către locația Green Dolphin. Ea mi-a explicat că acesta este un Camping de 3 stele și se afla in Sfantul Gheorghe. Este într-o zonă pitorească din Rezervația Deltei Dunării, acolo unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră.

Green Dolphin face parte din Resortul Green Village 4*. Locația deține un număr de 55 de căsuțe (bungalouri) din lemn, frumos acoperite cu stuf, și intrare privată. Toate bungalourile sunt mobilate funcțional cu câte două paturi și au acces la grupurile sanitare din camping.

Grupurile sanitare au dușuri si toalete. În plus turiștii au posibilitate de a folosi și dușurile în aer liber ale campingului. Green Dolphin pune la dispoziția turiștilor săi și posibilitatea de campare pentru un număr de aproximativ 500 de corturi.

Campingul deține un restaurant a la carte cu preparate tradiționale  și internaționale, are o capacitate (pe terasă) de 150 locuri. Acolo are și un bar în aer liber ce oferă posibilitatea de a bea o cafea, o bere sau un long drink. Îți poți savura băutura preferată ascultând ultimele hit-uri ale verii.

Dar mai ai încă alte facilitați și posibilități de agrement cum ar fi: Blanquita Club, Wi-Fi gratuit, magazin. Poți juca fotbal pe nisip, volei pe nisip, biliard și ping-pong. Ai parte cinema în aer liber, concerte și pontoane pentru pescuit.

Diana și prietenii ei s-au relaxat pe plaja Sfântu Gheorghe în Deltă  care se afla la mai puțin de 2 km de camping. Au putut ajunge acolo mergând pe jos sau cu ajutorul unui mijloc de transport care efectuează curse regulate intre sat și plaja Sfântu Gheorghe în Deltă.

Verișoara mea mi-a mărturisit că acolo a avut parte de cea mai frumoasă experiență din acel an.

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: