Povestea unui om liber cu ceas

Libertatea se masoara de multe ori in nivelul de informatie vitala pe care il detii. Sa fii un om liber inseamna sa te bucuri pe deplin de roadele umanitatii tale: de programul de lucru, dar si de timpul liber, de vacante si sarbatori, dar si de zile lucratoare! Dintre toate, timpul petrecut cu cei dragi este cel mai scump!

Si cum sa fii un om liber in sensul deplin al cuvantului fara un ceas de mana care sa-ti contabilizeze corect timpul? In loc sa-ti intrebi colegii de munca (pe seful sigur nu ai avea curaj) cat mai este pana ajungi acasa, mai bine te uiti singur si le spui tu celorlalti!

Seful are intotdeauna un ceas care masluieste timpul, dar al tau, cel mai bun dintre ceasuri barbati aflate-n stoc pe Ceasmania iti va spune mereu adevarul.

Prietenul adevarat iti spune adevarul, chiar atunci cand te doare, fiindca nu vrea sa te insele sau sa te minta. La fel si un ceas de incredere, desi prietenia lui nu costa mult, el te trezeste la timp dimineata sa nu intarzii de la serviciu si iti atrage atentia sa pleci la timp de-acasa, oricat de mult iti place compania celor dragi, sa prinzi la timp condica de prezenta si sa o semnezi.

Incet-incet, Ceasul barbatesc ESCAPE ECP10324 te invata sa accepti ceea ce nu poti indrepta si sa te bucuri din plin de frumusetea si de darurile vietii. Cu ajutorul lui vei rezerva timp activitatilor care-ti plac: sa discuti cu sotia si copilul, sa citesti presa sau o carte buna, sa urmaresti emisiunea favorita de la televizor, sa puneti tara la cale cu prietenii.

Ce altceva inseamna un suflet liber, decat abilitatea de a impleti eficient indatoririle cu pasiunile, munca si divertismentul?

Din punctul acesta de vedere, ceasurile chiar sunt inzestrate cu intelepciune!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d