În prețul rulourilor exterioare intră scăderea facturilor
De obicei un preț mic nu vine cu alte reduceri la cheltuieli, dar observația nu este valabila pentru preț rulouri exterioare. De 10 ani, Elitechmsystem include în cele mai eficiente preturi ale rulourilor exterioare scăderea facturilor noastre și o alta serie de beneficii.

Consultanță, măsurătorile și montajul sunt gratuite, iar costul produselor se stabilește în funcție de dimensiunile acestora, de materialele din care sunt realizate și de modul de manevrare.

Cumpărătorii de rulouri exterioare au declarat că factura la electricitate a scăzut cu 40%, iar întreținerea pe timp de iarna cu 50%, aceste reduceri însemnând:
-consumul aparatului de aer condiționat pe timpul verii

-consumul mașinii de spălat, lucrurile din casă se umplu de praf când nu există acest sistem de protective și trebuie spălate des
-plata încălzirii în perioadele geroase de vara.

La aceste cheltuieli cu întreținerea locuinței se adaugă cele cu repararea geamurilor sparte în timpul furtunilor și recondiționării tâmplăriei.
Din aceste motive, doritorii de case și apartamente preferă să cumpere locuințele care au rulouri exterioare. S-a descoperit că o locuința cu rulouri exterioare, indiferent de zona în care se afla, se vinde de doua ori mai repede decât una fără.

În statele dezvoltate, vânzările de rulouri exterioare din aluminiu au explodat pentru ca locuitorii să fie protejați de radiațiile nocive. În general se susține că nivelul de stres scade cu cel puțin 35% când avem rulouri exterioare la case.

Având în vedere beneficiile rulourilor exterioare toți oamenii ar cumpăra aceste produse, dacă nu ar exista prejudecata că sunt scumpe și potrivite locuințelor luxoase. Dimpotrivă ele se adresează oamenilor care au nevoie de economii.

Ar fi ideal că statul să subvenționeze instalarea de rulouri exterioare și în instituțiile publice pentru securizarea lor și pentru reducerea cheltuielilor de la buget.
În concluzie, cumpărați cu încredere rulouri exterioare pentru locuințe, în prețul lor se include scăderea cheltuielilor de întreținere a casei!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: