Prietena mea așteaptă cu nerăbdare să apară pe piață iPhone 8
O prietenă de a mea este fană telefoanelor iPhone. De fiecare dată când apare un model nou, Ana fuge la magazin să-l cumpere. Zilele trecute m-am întâlnit cu ea la o cafea, era entuziasmantă că o să apară pe piață iPhone 8.

A aflat că acesta va avea o carcasă din sticlă, asemănătoare vechiului iPhone 4 și un ecran edge-to-edge OLED. Este posibil ca butonul de Touch ID să dispară și recunoașterea tactilă ar putea avea aceeași soartă.

În locul lor, zvonurile par să confirme lansarea unui nou sistem de securitate: recunoașterea facială. În plus încă două modele urmează a fi lansate în marea zi: un model cu display-ul de 4.7” și unul de 5.5”. Numele acestora însă nu sunt încă știute de publicul larg.

Ana mi-a spus că abia așteaptă să apară iPhone 8. A văzut că pe internet au apărut deja poze cu ceea ce pare a fi o replică fidelă a noului iPhone 8

Ea a mai aflat un lucru legat de noul model de iPhone ce aduce în lumină dimensiunile display-ului său. Prietena mea a citit că există numeroase confirmări a faptului că Apple a conceput un display edge-to-edge. Acesta acoperă mai toată suprafața frontala a smartphone-lui.

Butonul de touch ID va dispărea. Singura margine pe care o vom mai vedea pe noul iPhone va fi în partea de sus. Acolo unde vom găsi camera frontală, senzorii de lumina și lanterna.

Lansarea de pe 12 septembrie a noului smartphone Apple ar marca trecerea de la display-ul LCD la display-ul OLED. Acesta este deja folosit la ceasurile Apple și este independent de lumină de fundal.

Camerele noului iPhone 8 vor fi mult mai bune. Una dintre cele mai mari mize atinse cu lansarea noului iPhone ar avea legătura cu sistemul de recunoaștere facială. Camerele ar fi dotate cu sistemul 3D Prime Sens.

Ana mi-a mărturisit că se bucură de faptul că noul iPhone 8 va fi rezistent la apă.

Sunt voci care confirmă că Apple a semnat deja cu un partener pentru realizarea acestei funcții la iPhone 8. Mai mult decât atât, toate cele 3 modele lansate simultan în toamna asta vor avea această funcție inclusă.

Prietena mea mi-a vorbit numai despre acest telefon până am terminat cafeaua. Cred că îmi voi lua și eu un iPhone 8.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!