Prietena mea și-a cumpărat tensiometru digital

Acum îmi dau seama cât de important este să avem în casă tensiometre digitale. Ceea ce m-a făcut să-mi dau seama de asta a fost prietena mea Paula. Aceasta a venit în urmă cu o săptămână în vizită la mine.

Paula a început să se simtă cam rău de cum a ajuns la mine acasă. M-am speriat foarte tare, așa că am chemat o vecină din bloc care e asistentă. Vecina mea i-a pus tensiometru digital la mână prietenei  mele și aparatul a arătat că avea tensiune mare.

Paula a luat medicamente pentru tensiune și și-a revenit. Această vecină i-a recomandat să cumpere un tensiometru sendo smart încheietură pentru orice eventualitate.  I-a mai spus că Sendo Smart are la alegere tensiometre digitale de foarte bună calitate.

Din păcate tensiunea arterială se modifică adesea prin influența diferiților factori. Câteodată se impune să o verificăm atunci când nu ne aflăm acasă. Cel mai adecvat în astfel de situații este SENDO SMART – un tensiometru compact, ce răspunde cerințelor de calitate și durabilitate ale mărcii SENDO.

Dimensiunile reduse ale acestui tensiometru permit transportarea lui în poșetă sau într-un buzunar mai mare. Caracterul compact al SENDO SMART este combinat cu o întrebuințare extraordinar de facilă. Tensiometrul este prevăzut cu un singur buton: apăsați și măsurarea începe.

SENDO SMART este dotat și cu PROTECT System, un sistem unic pentru protecția vaselor de sânge subțiri de la încheietura mâinii.

SENDO SMART este adecvat persoanelor cu vârste sub 45 de ani! Vasele de sânge își modifică structura în timp. Aceasta este cauza pentru care măsurarea tensiunii în zona încheieturii nu va indica un rezultat exact în cazul persoanelor cu vârste de peste 45 de ani.

Indicatorii tensiunii arteriale pot fi influențați de foarte mulți factori și situații. De aceea, avantajul de a avea SENDO SMART la îndemână este extrem de prețios. SENDO SMART indică un rezultat exact, menționând limita superioară și inferioară a tensiunii măsurate, precum și pulsul.

În plus, tensiometrul inteligent SENDO SMART indică și existența aritmiei. Pe ecran apare un simbol mic, care vă informează cu privire la existența unei astfel de stări, pentru a putea reacționa la timp.

Prietena mea și-a cumpărat tensiometru digital ca să-l aibă cu ea oriunde se duce.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!