Prietena mea tocmai s-a întors din sejur maritius

Prietena mea  tocmai s-a întors din  sejur maritius  și m-a sunat ca să-mi povestească cum a petrecut. Ca și cum să-mi facă în ciudă că ea s-a plimbat în timp ce eu am muncit.

Și a început să-mi povestească că de cum ea și soțul ei  au intrat în recepția hotelului Sofitel Mauritius L`Imperial Resort and Spa 5*, s-au simțit ca și cum erau într-o alta lume… se putea vedea plaja cu nisip alb, palmieri și apa de un albastru superb.

Camera la care s-au cazat era curată, spațioasă, cu vedere către plaja  cu un pat imens și balcon. Ce i-a plăcut foarte mult prietenei mele, a fost stilul în care întregul hotel era amenajat, totul în stil asiatic.

Mâncarea a fost  buna și fructele în special excelente.

Personalul era eficient, rapid, foarte amabil și foarte atent; de exemplu prietena mea este alergică la lactate, iar cel care se ocupa de ei a avut mereu grijă să vină să le spună ce conține și ce nu conține lactate…

Aceasta mi-a  mai spus că după masa de seara cântau formații combinat cu spectacole la barul de pe plaja. Atmosfera era frumoasă și distractivă.

Plaja: este superba acolo, nisip alb și palmieri. Daca nu vrei sa stai pe plajă cu nisip poți alege să stai pe un șezlong sau în hamac pe partea amenajata cu iarba. Șezlongurile sunt puse în așa fel încât ai intimitate. Apa are o culoare deosebita, valurile se sparg în depărtare în reciful de corali. Exista diverse activități gratuite oferite de hotel (volei, tenis, tras cu arcul etc)

Cei doi au făcut multe excursii și le-a părut rău că nu au stat destul de mult să se  bucure de plajă și activitățile hotelului.

Le-au plăcut extrem de mult plimbarea cu leii, insula Ile aux Cerfs, turul insulei, gradina zoologica și Pamplemousse Garden, excursie pe apa în zona delfinilor, capitala Port Louis. Excursiile se pot achiziționa de la hotel.

Oamenii sunt extrem de ospitalieri, veseli și simpli; fac tot posibilul ca tu să te simți bine pe acele meleaguri deosebite.

La final povestirii, prietena mea mi-a mărturisit că ar reveni cu mare plăcere în Mauritius.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: