Casă & Grădină

Prietenii mei și-au amenajat locuința cu uși de interior frumoase și de calitate

La jumătate de an, aș vrea să vă fiu de ajutor pentru unii dintre voi care v-ați propus să aduceți ceva de calitate în spațiul unde locuiți sau sunteți pe cale să vă mutați în casă nouă și aveți nevoie de  firme care să vă mulțumească pe deplin cerințele.

Prietena mea și soțul ei care și-au cumpărat de curând un apartament în centrul capitalei,  chiar dacă s-au mutat deja în noua lor locuință, încă  le mai lipsesc câteva lucruri pe care urmează să le cumpere.

În urmă cu câteva săptămâni, am avut plăcerea să fiu invitată de către acești prieteni la ei acasă, ca să-mi arate ce mai au de mobilat. Fiind  prima oară când le călcam pragul, am rămas surprinsă să văd cât de mare e apartamentul lor. 

Când  vizitam încăperile casei, prietena mea mi-a dezvăluit că în dormitorul matrimonial ar vrea culori alese cu grijă. Așternuturile de culoarea untului, mobilierul maro deschis și draperiile muștar, pentru contrast, care să dea un sentiment de confort, optimism și căldură. Dar nu numai în  acel dormitor ci fiecare loc al casei lor, dorește să fie redecorat cu  personalitate și rafinament.

După ce am terminat de vorbit de ale noastre,  prietena mea și soțul ei mi-au spus că vor să pună uși de interior de calitatea și în același timp la un preț rezonabil. Dar că nu a găsit o astfel de firmă.  În acel moment, mi-am amintit că cu ceva vreme în urmă niște rude apropiate și-au schimbat ușile de interior din vila lor și sunt foarte mulțumite.

 Așa că le-am sugerat să arunce o privire pe site-ul firmei ce realizează uși de interior, de care știam că  efectuează și la comandă  o gamă variată de uși de interior din lemn, uși de exterior din lemn stratificat și  uși interioare furniruite cu furnir natural, plus scări interioare și balustrade din lemn.

Fabricarea la comandă acestor uși  îndepărtează disconfortul creat de modificările golurilor de uși. Firma aceasta  are gama variata de modele, nuanțe și dimensiuni ce pot  fi adaptate cu ușurință cerințele  clienților.

A rămas ca prietenii mei să se lămurească singuri referitor cu cele spuse mai sus.  După câteva zile, am vorbit cu  prietena mea pe internet  și mi-a spus că s-a uitat  pe site-ul usi-bune.ro. A începu să-m povestească de   firmă că are niște uși  foarte frumoase, atât de frumoase încât i-a luat ceva timp să se hotărască în alegerea celor pentru casă.

Prin urmare mi-a arătat că pentru dormitor a cumpărat frumusețea aceasta de ușă cu furnir natural wenge care are decupaj triunghi. Tocul, cadrul și traversele acestei uși furniruite sunt executate din lemn masiv de brad iar structura interioară este celulară.

uși de interior

Pentru sufragerie i-a plăcut  cel mai mult ușa acesta  de interior din lemn cu pervazuri frezate și cornisa. Ușa din imagine este din lemn stratificat de tei, nuanța stejar auriu.. Mi-a zis că se potrivește perfect cu designer-ul din living.

uși de interior

Iar în bucătărie i s-a părut ideală această ușă de interior din lemn cu geam lateral cu grilă și traverse superioară semirotundă.

Prietena mea mi-a mulțumit și mi-a mărturisit că nu ar fi găsit alt loc de unde să cumpere uși mai   frumoase ca acestea. Când am auzit aceste cuvinte m-am bucurat foarte mult că am contribuit cu un mic ajutor la înfrumusețarea căminului  prietenilor mei.

Așadar  dacă sunteți în căutarea unor uși cu cel mai frumos designer și de calitate, accesați site-ul usi-bune.ro sau contactați direct firma la detaliile:

SC M&Beny Company SRL

Uși de interior si exterior din lemn Magazin Colentina:

Sos. Colentina, nr.331 A, sector 2, București

Tel. 021 2411353

Tel. 0723 184995

Viorel Cozma

Magazin Valea Cascadelor:

Str.Valea Cascadelor, nr.23, sector 6

Expotop Construct, stand A3

Tel.0763 681190

Eugen Oprescu

E-mail: office@usi-bune.ro

 Spor la crearea căminului vostru cu lucruri frumoase și de calitate !

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!