Principalii furnizori de sisteme informatice integrate pentru sectorul medical din România.

De data aceasta, mi-am propus  să vă povestesc despre sisteme medicale Teamnet Dedalus. Cred că vă mai amintiți că într-un articol precedent, v-am spus despre compania Teamnet. Această companie a fost înființată în 2001 de către Bogdan Padiu și trei colegi de facultate.

Cu ambiția și perseverență, cei patru studenți au reușit să facă compania cunoscută peste hotare. Astfel devenit și Teamnet internațional.

Prin urmare Teamnet Dedalus face parte din Teamnet Group. Acesta este unul dintre principalii furnizori de sisteme informatice integrate pentru sectorul medical din România.

Teamnet Dedalus oferă soluții de eHealth pentru managementul tuturor serviciilor medicale. Printre soluțiile oferite se numără Armonia®sanita, un sistem complet de management al fluxurile medicale, administrative și financiare dintr-un spital.

Teamnet Dedalus  se ocupă de software pentru servicii medicale de calitate, în spitale

ARMONIA®sanita este formată dintr-o suita de module de software medical, interoperabile, pentru managementul pacienților si al serviciilor medicale oferite. De curând am afla că ARMONIA®sanita este integrata cu toate sistemele naționale de sănătate: SIUI, Rețeta electronică și DES. Aceasta oferă raportare directa in DRG si SIUI si in programele naționale de sănătate.

De asemenea ARMONIA®sanita  este o suita de software medical HIS. Ea  acoperă integral fluxurile de lucru dintr-un spital: Programare Pacienți, Spitalizare, Laborator, Farmacie, Ambulatoriu, DRG, Clinica, Terapia etc. Pe măsura ce personalul medical începe sa colaboreze pentru însănătoșirea pacientului. Schimbul de informații medicale intre secții si departamente, devine o rutină.

Teamnet România ne pune la dispoziție platforma medicală de screening, denumită Arianna Screening. Aceasta vine în sprijinul furnizorilor de servicii medicale în programele de prevenție și depistare timpurie a diverselor afecțiuni medicale.

Această platformă ne dă posibilitatea unui management eficient, integrat și optimizat al campaniilor de screening. Soluția oferă suport încă din stadiul de definire a populației țintă și de realizare a studiului epidemiologic al bolii. Respectiv stabilirea rundelor de prezentare, și până la programări, examinări și investigații, inclusiv în stadiul de tratament sau intervenție chirurgicală.

Mă bucur că prin Teamnet internațional se dovedește că avem idei geniale și că putem  mai mult. Sunt de părere că acesta este unul din motiv de mândrie faptul că România are oameni deștepți.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d