fosa septica

Infrastructura din tara noastra nu permite racordarea tuturor locuintelor la un sistem de canalizare. Din acest motiv foarte multe persoane nu reusesc sa aiba conditiile minime de trai. Aceste persoane sunt nevoite sa apeleze la diferite solutii pentru a se putea bucura de un minim confort. Fosa septica este una dintre cele mai utilizate solutii de catre persoanele a caror casa nu este racordata la o retea de canalizare. Aceasta este realizata din rezervoare care sunt inchise etans si care sunt bagate in pamant. Fosa septica are rolul de a colecta apa menajera utilizata intr-o locuinta si asigura retinerea materiilor solide si a deseurilor plutitoare. Pentru ca aceasta sa poata fi utilizata in cele mai bune conditii o perioada cat mai lunga de timp este necesar ca fosa septica sa fie intretinuta corespunzator si sa fie curatata periodic de catre o firma specializata in acest sens, asa cum este https://www.calypsomono.ro.

Sfaturi care trebuie respectate pentru a avea o fosa septica functionala

Spre deosebire de un sistem de canalizare clasic, fosa septica trebuie intretinuta mult mai atent si trebuie curatata periodic pentru a putea fi utilizata in continuare in cele mai bune conditii. Principalele sfaturi care trebuie respectate in cazul in care este utilizata o fosa septica sunt urmatoarele:

  • Uleiul sau grasimea rezultata ca urmare a procesului de gatire a hranei nu trebuie sa fie aruncat in fosa septica. Aceste lichide pot infunda sistemul de drenaj al fosei septice ceea ce face ca fosa septica sa nu mai poata fi utilizata.
  • Produsele care nu sunt biodegradabile nu trebuie aruncata in fosa septica pentru ca acestea vor infunda sistemul de drenaj si vor face ca fosa septica sa nu mai poata fi utilizata in cele mai bune conditii. In cazul in care se intampla acest lucru este necesara apelarea la serviciile unei firme specializate in desfundarea foselor septice. Calypsomono este in acest moment unul dintre cei mai importanti jucatori din aceasta industrie.
  • Pentru ca fosa septica sa nu se umple foarte repede si sa fie necesara vidanjarea acesteia este necesar ca apa sa nu fie utilizata inutil. Utilizarea apei intr-un mod cat mai econom nu doar ca are consecinte pozitive asupra valorii facturii la apa ci si asupra perioadei de utilizare a fosei septice.
  • Periodic, fosa septica trebuie verificata pentru a identifica potentialele deteriorari ale sistemului aflat in componenta fosei septice. Pentru a se putea realiza o astfel de verificare este necesara apelarea la serviciile unei firme specializate pentru ca este necesara utilizarea unor echipamente speciale.
  • Periodic trebuie sa fie utilizati bioactivatori pentru fosa septica. Acestia au rolul de a indeparta mirosurile neplacute care apar la un moment dat in jurul fosei septice.

Sfaturi care trebuie respectate pentru a putea apela la serviciile unei firme profesioniste in domeniul vidanjarilor

Oricat de bine ar fi intretinuta fosa septica la un moment dat este necesara apelarea la serviciile unei firme care se ocupa cu vidanjarea foselor septice. Pentru ca firma aleasa sa faca o treaba cat mai buna trebuie avute in vedere anumite criterii, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Experienta avuta in acest domeniu de activitate. Pentru rezultate cat mai bune este recomandat ca firma aleasa pentru a executa lucrarea de curatare a fosei septice sa aiba o experienta cat mai mare.
  • Personalul care lucreaza in cadrul firmei sa fie profesionist si specializat pentru a oferi un serviciu de cea mai buna calitate.
  • Promptitudinea aratata. Un personal cu adevarat profesionist este un personal care este foarte prompt. Nevoile clientilor sunt pe primul loc si trebuie facut tot ceea ce este posibil pentru ca, clientii sa fie satisfacuti.
  • Echipamentele si utilajele utilizate. Vidanjarea fosei septice este o actiune destul de complexa care necesita utilizarea unor utilaje speciale. Acest lucru inseamna ca firma aleasa pentru a executa procesul de vidanjare a fosei septice trebuie sa detina echipamente si utilaje de ultima generatie pentru a putea fi cat mai eficienta.
  • Nu in ultimul rand, raportul pret – calitate este un alt criteriu care trebuie avut in vedere in momentul in care este necesara apelarea la serviciile unei firme care se ocupa cu vidanjarea foselor septice. Pentru ca nimeni nu isi doreste sa plateasca prea multi bani pentru acest serviciu trebuie aleasa o firma care ofera cele mai bune servicii de pe piata la un pret cat mai mic.

Concluzii

Fosa septica este o necesitate pentru persoanele care locuiesc in case care nu pot fi racordate la sistemul de canalizare public. Avand in vedere importanta fosei septice, aceasta trebuie sa fie intretinuta cat mai bine pentru a putea fi utilizata fara nici un fel de problema o perioada cat mai lunga de timp. In cazul in care este necesar procesul de vidanjare a fosei septice, Calypsomono este cea mai buna alegere. Pe langa faptul ca aceasta firma are o mare experienta in acest domeniu de activitate, utilizeaza echipamente si utilaje de ultima generatie ceea ce face ca serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!