produse birotica

Aseară am fost invitat de prietena mea Dana să sărbătorim împreună faptul că și-a deschis cabinetul de avocatură la care visa. Se spune că succesul vine peste noapte, dar, ca să vină peste noapte trebuie să muncești mii de nopți. Prietena mea  pentru mine este un exemplu în acest sens. 

Ne știm aproape de o viață și îi cunosc cursul vieții ei ca-n palmă. Danei i-a plăcut dintotdeauna să învețe și să-și depășească limitele. Cu alte cuvinte a fost o elevă și o studentă iminentă. După terminarea liceului a avut probleme cu părinții ei pentru că aceștia își doreau ca ea să facă facultatea de litere și să devină profesoară. Erau de părere că  asta i s-ar potrivii cel mai bine fiicei lor.

Prietena mea la acea vreme a  trecut prin momente dificile pentru că ea își dorea foarte mult să fie avocat. Nu îi era tocmai plăcut că părinții ei nu o înțelegeau. Dar, până într-un final a reușit să se înscrie la Facultatea de Drept și era atât de fericită încât sărea într-un picior. Și atunci am sărbătorit împreună acea reușită a  ei.

Sinceră să fiu mereu m-a uimit ambiția sa de fier. Este acel gen de persoană care întotdeauna duce la bun sfârșit ceea ce își propune. Și acum țin minte câte nopți pierdea învățând acele legi și articole. Chiar eu îi mărturiseam de multe ori că nu aș putea învăța atât de mult ca ea.  Iar de fiecare dată primeam același răspuns de la prietena mea, că îi place domeniul.

Prin urmare așa cum spuneam la începutul articolul, aseară am sărbătorit împreună cu Dana,  îndeplinirea cu succes dorinței ei. Și bineînțeles că nu mă puteam duce mâna goală, așa că i-am luat un cadou.

M-am gândit ar fi excelent să-i cumpăr ceva ce va putea folosii la birou, însă nu știam exact ce anume. Așa că am intrat pe magazin virtual DP Collection pentru că acolo găsesc produse birotica de calitate.  În timp ce mă uitam la produse, mi s-a părut ideal să-i cumpăr pachetul WOW cu 64 de articole DP Collection necesar profesionale de birou. În plus, l-am găsit la super reducere de preț.

Pachetul  este chiar WOW fiindcă are toate aceste accesorii profesionale de birou:

agrafe, pioneze, capse, clips,  ace, spray de curățare,  cutter, perforator, lipici solid 15gr, mapă ,  notes  pal , note statice, clibord dublu buretat,  index , mapă cu buton , șnur, ecuson, marker whiteboard, evidentiator, pix touch screen,  pix pvc,  pix metal cu mecanism, pix pvc amadeus ,corector bandă și  multe altele.

De asemenea eram sigură că ar fi cadoul perfect și fiindcă fiecare obiect pe care îl va folosi, Dana se va  gândii la mine. Aseară când i-am dăruit prietenei mele acest pachet, a rămas surprinsă. Mi-a  mărturisit că tocmai își dorea să cumpere toate aceste accesorii pentru că are mare nevoie de ele.

Sunt foarte fericită, atât pentru ea, cât și pentru faptul că am onoarea să  am astfel de prietene. Aseară am petrecut toată noapte, ne-am distrat de minune.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!