Produse cu Soy Luna

Nu este de mirare ca personajul principal din serialul pentru copii Soy Luna a ajuns rapid idolul celor mici si mai mari. Filmul argentinian prezinta aventurile unei fetite, Luna, si este plin de învățături valoroase pentru cei mici. Din acest serial copii învață cat este de importanta prietenia, dar si faptul ca niciodată nu trebuie sa renunțe la visurile lor, indiferent de obstacolele întâlnite in calea realizării lor. Actrița principala din serialul Soy Luna a devenit noul personaj favorit al adolescenților si copiilor din întreaga lume. Plina de entuziasm si foarte dedicata visului de a deveni un star cunoscut, Luna descoperă ca poate sa cânte si sa danseze chiar si atunci când încalță patinele cu rotile, îmbinând astfel in mod armonios toate pasiunile sale. Imaginea personajului Luna a ajuns foarte populara si datorita faptului ca fabricanții de articole pentru copii au preluat-o si au ales sa o folosească apărând astfel: lucruri cu personajul Soy Luna, haine cu personajul Soy Luna, produse Soy Luna, rechizite Soy Luna, penare Soy Luna, etc. Iar copii adora sa aibă anumite articole ce au imprimata poza personajelor preferate din desene animate sau din filme.

Având in vedere ca in serialul amintit Luna participa la diverse competiții dedicate sportului si dansului cu patine cu rotile, in mod firesc pe asemenea articole apare imaginea logo-ului acesteia.  Astfel de patine cu rotile Soy Luna de la MyKitty reprezintă un cadou minunat pentru o fetită, iar bucuria acesteia va fi dublata de faptul ca pe rolele ei apare numele Lunii. Patinele cu rotile Soy Luna sunt acum accesibile pe site-ul mykitty.ro, iar prețul este unul accesibil.

Fiecare generație a avut cate un idol, iar producătorii si comercianții de articole destinate copiilor au știut sa profite din plin de acest aspect. Iar cei mici au nevoie de modele pozitive in viată lor, de eroi care sa triumfe împotriva personajelor negative sau a obstacolelor întâlnite in calea lor.

MyKitty este un site destinat copiilor si adolescenților, unde puteți găsi o gama foarte variata de produse destinate acestora, care au inscripționate pe ele diverse personaje din desene animate sau seriale de succes. Calitatea produselor este deosebita, iar designul este foarte atrăgător, astfel încât nu aveți cum sa dați greș daca le veți dărui celor mici astfel de produse. Este imposibil sa nu găsiți ceva pe gustul lor, indiferent ca vorbim de articole de îmbrăcăminte, rechizite sau articole sportive sau de divertisment.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!