Pastrarea curateniei la locul de munca, este extrem de importanta din mai multe puncte de vedere dar mai ales trebuie pastrata pentru bunastarea angajatilor. Randamentul dat de acestia va fi influentat in mod direct de conditiile de la locul de munca, in bine sau in rau, in functie de ceea ce le ofera angajatorul.

Cand vorbim despre curatenie, lucrurile sunt foarte serioase deoarece oamenii vor face tot posiblul sa evite astfel de situatii extrem de neplacute. Unde mai pui si faptul ca acolo unde nu este intretinuta curatenia, numarul bacteriilor este unul foarte mare, ceea ce poate duce la aparitia diverselor boli sau infectii. In plus, nerespectarea de catre angajator a unor conditii cel putin decente de lucru pentru angajati, se va sanctiona conform legislatiei in vigoare iar functie de situatie, se poate ajunge chiar si pana la inchiderea firmei.

echipamente

Pe langa determinare este nevoie si de echipamente curatenie si produse curatenie de cea mai buna calitate, in special daca vorbim despre firmele unde numarul angajatilor este unul ridicat. Inca de la intrarea intr-un imobil si pana la cel mai indepartat si putin utlizat spatiu, curatenia trebuie mentinuta constant.

Cele mai avantajoase oferte pentru echipamente si produse de curatenie, le veti gasi pe site-ul celor de la Echipamentcuratenie.ro, precum monodiscuri, aspiratoare, detergenti si multe porduse Tork de cea mai buna calitate.

Nu cu mult timp in urma, am reusit sa imi infiintez propria firma in domeniul IT iar pana in acest punct am fost si eu la randul meu angajt. Am schimbat de-a lungul timpului tot felul de locuri de munca, cu angajatori seriosi dar si cu angajatori pentru care bataia de joc era la ordinea zilei.

Datorita multor experiente neplacute, acum la randul meu cand am devenit angajator mi-am promis ca nu voi face aceleasi greseli pe care le faceau voluntar sau involuntar fostii mei sefi. Deci inainte de a deschide aceasta firma mi-am pus cap la cap toate criteriile pe care obligatoriu doream sa le respect in momentul deschiderii oficiale, mai ales din punctul de vedere al conditiilor de lucru si mai bine zis, din punctul de vedere al curateniei.

In timp ce cautam cele mai bune produse curatenie cu ajutorul carora sa le pot indeplinii angajatilor toate conditiile, i-am gasit pe cei de la Echipamentcuratenie.ro, de unde mi-am achizitionat o buna parte din necesarul produselor si echipamentelor pentru curatenie. Un monodisc, un aspirator profesional si tot felul de detergenti si produse Tork au fost adaugate la momentul respectiv in cosul de cumparaturi.

Am discutat cu acestia despre nevoile mele vis-a-vis de afacerea pe care doream sa o construiesc si sa o mentin in picioare, primind astfel tot suportul necesar din punctul de vedere al curateniei. Am primit sfaturi in legatura cu produsele si echipamentele care ar fi perfecte pentru nevoile mele si pe care am decis sa le urmez.

Totul a decurs perfect, am plasat o comanda pe baza sugestiilor celor de la Echipamentcuratenie.ro si pot spune ca am fost si inca sunt extrem de multumit de toate produsele comandate. Calitatea este cu adevarat superioara, chiar peste asteptari as putea spune iar la preturile pe care le au, chiar nu am absolut nimic de reprosat.

Ii recomand pe acestia cu toata increderea iar daca si voi veti apela la acestia, cu siguranta nu veti fi dezamagiti!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: