Proiecte case cu etaj

Anul acesta amicii mei au reușit să strângă bani suficienți pentru a construi casa visurilor lor. Terenul îl primise de câțiva ani ca moștenire de la bunicii acestora, așa că au fost în avantaj și trebuia doar să ridice căsuța.

Astă vară având mai mult timp liber, i-am ajutat să găsească o firmă bună ce realizează proiecte case cu etaj.  Prin urmare m-am interesat pe internet și am aflat că există la noi în țară o firmă excepțională. Aceasta se numește 1designer, accesând site-ul lor am putut vedea multe proiecte case create de aceștia

Proiecte complete de case individuale sunt la un preț special disponibile imediat pentru începerea construcției. Amicii mei și-au ales proiectul de casă cu numele de Gabriela. Au ales acest proiect de  locuință pentru că poate asigura necesitățile unei familii numeroase fiind o locuința spațioasă. Își  doresc să aibă mulți copii.

Modelul de vilă Gabriela este concepută pentru a face pe oricine să se simtă ca acasă. Designul îmbină atât elemente tradiționale cât și moderne astfel încât se poate adapta in orice împrejurimi. Zona de zi este completată de o terasă acoperită și destul de mare ce integrează elemente vegetale. O terasă perfectă pentru zilele călduroase de vară petrecute in familie.

Amicii mei au urmat pașii necesari pentru a obține proiectul dorit.

Le-a transmis echipei 1designer datele lor de contact, precum și o copie a cărții de identitate, în scopul redactării contractului de proiectare. Acestea intră sub incidența legii prelucrării datelor cu caracter personal, putând fi utilizate strict pentru redactarea contractului.

Le-a trimis planurile cadastrale ale terenului în cauză sau ridicările topografice specifice. Anterior, verifici dacă dimensiunile terenului lor este încadrat în acelea minime ale terenului impus de modelul respectiv de casă. Copiile după Certificatul de Urbanism și Studiul Geotehnic sunt binevenite si recomandate.

Ulterior, amicilor mei le-a înaintat un plan de situație și, la cerere, au întors proiectul în oglindă, pentru înfățișarea unei noi orientări posibile. Următorul pas a fost să-l aprobe, după ce au studiat relația dintre casă și teren.

Echipa 1designer au  trimis contractul de proiectare pentru a îl reprimi semnat via e-mail sau curier împreuna cu factura de avans.

Apoi au urmat alți pași simpli pe care amici mei i-au parcurs și pe care îi găsiți pe site-ul 1designer. Ceea ce vreau să vă spun este că în acest moment casa este gata locuibilă și arată minunat. În plus, prețul extrem de avantajos.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!