Proprietar de depozit ori chirias ?

Mediul de afaceri este din ce in ce mai interesant pentru antreprenori, motiv pentru care numarul celor care isi incearca norocul in acest domeniu de activitate este din ce in ce mai mare. Avand in vedere acest lucru, intrebarea din titlul acestui articol sunt sigur ca a fost in mintea si pe buzele multor antreprenori care au avut nevoie de un spatiu de depozitare pentru a-si putea deschide afacerea mult visata. Pentru a veni in ajutorul celor care se confrunta cu aceaata dilema, in continuarea acestui articol voi prezenta atat avantajele oferite de catre detinerea unui depozit cat si de catre contractarea unui depozit in sistem chirie, astfel incat fiecare sa aleaga in functie de necesitati.

Prin achizitionarea unui depozit ori a unui teren pe care urmeaza sa construiesti depozitul te asiguri ca acesta se va plia perfect pe necesitatile pe care le ai, ceea ce face ca acest lucru sa fie un prim avantaj oferit de catre detinerea unui depozit.

In cazul in care doresti sa utilizezi respectivul depozit o perioada cat mai lunga de timp, achizitionarea unui depozit reprezinta o investitie mult mai buna din punct de vedere financiar decat ar fi apelarea la un depozit inchiriat.

Gradul mult mai ridicat de siguranta reprezinta un alt avantaj oferit de catre detinerea unui depozit.

Utilizarea oricaror echipamente de depozitare inclusiv :rafturi metalice second hand reprezinta un alt avantaj oferit de catre detinerea unui depozit.

Privind din punct de vedere al avantajelor oferite de catre inchirierea unui depozit, cele mai importante avantaje sunt urmatoarele:

  • Pe termen scurt, inchirierea unui depozit este mult mai eficienta din punct de vedere financiar decat in cazul detinerii unui depozit;
  • Utilizarea echipamentelor de depozitare deja existente reprezinta un alt avantaj oferit de catre apelarea la aceasta metoda de depozitare.
  • Lipsa grijilor cu privire la securitatea depozitului ori a altor utilitati este de asemenea un avantaj oferit de catre apelarea la inchirierea unui depozit.

In concluzie, atat detinerea unui depozit cat si inchirierea acestuia ofera avantaje motiv pentru care decizia trebuie luata in functie de gradul de satisfacere a nevoilor pe care le avem.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: