ProteineMag.ro

Acum câteva zile m-am tot gândit ce cadou i-aș putea face unui tânăr care împlinește douăzeci de ani.  Cum el este nepotul meu, am ceva cunoștințe de lucrurile care îl pasionează. Primul lucru care mi-a venit în minte a fost că lui îi place tare mult să facă sport. În mod special îl pasionează, culturismul.

Chiar cu ceva timp în urmă, l-am auzit spunând că abia aștepta să ia vacanță și să înceapă antrenamentele la sală. De multe ori mi-a spus că idolul lui este marele culturist Arnold Schwarzenegger și că își dorește să ajungă ca acesta.

În plus mi-am amintit că într-o zi, acest nepot se tot plângea că și-ar  dorii să se antreneze și acasă, dar îi lipsesc accesoriile adecvate pentru astfel de sport. Mi-a spus că ar avea nevoie mai ales de o centură Power S.Y.S.T.E.M.  Însă nu dispune de bani suficienți pentru a o achiziționa.

Așa că cu două seri în urmă m-am pus să caut pe internet o astfel de centură. Mi-a apărut foarte repede ca rezultat ProteineMag un site cu foarte multe accesorii culturism. Acolo am găsit și acea centură Power S.Y.S.T.E.M din material cu închidere cu scai. Exact cea pe care și-o dorea nepotul meu. Prin urmare i-am comandat-o imediat. Azi când i-am dăruit-o a fost tare bucuros.

centurapower-500x500

Cei care sunteți interesați de fitness sau culturism accesați magazinul ProteineMag. Aceștia vă oferă o gamă largă de produse din categoriile Aminoacizi, concentrate proteice, gainere, glutamina, vitamine, minerale, produse de slăbit, stimulatoare testosteron de la cele mai importante firme, cum ar fi: Allmax, betancourt, beast nutrition, bpi, bsn, cellucor, controlled labs, cytosport, dymatize, eas sports, efx, gaspari, infinite labs, inner armour, magnum nutraceuticall, met-rx, mhp, muscletech, musclepharm, mhp, nutrabolics, nutrex, optimum nutrition, pharma freak, promera, purus labs, scivation, star labs, top secret nutrition, twinlab, universal nutrition, usp labs, xenadrine

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!