Rent a Car nu intarzie niciodata de la intalnire

Anul trecut am avut o experienta neplacuta pe aeroport. Copiilor le era somn, foame si frig, dar noi eram increzatori fiindca stiam ca rudele ne astepta cu masina sa ne ia cu bagaje cu tot sa ne duca acasa. Iarna se dezlantuise, asa ca traficul rutier lasa de dorit.

Am stat 3 ore in aeroport, iar ei sa vina pace! Ne-am simtit abandonati ca niste bagaje uitate, mai ales ca nu au dat un telefon sa ne spuna ce se intampla. Au sosit dupa patru ore, cand asteptarea ne epuizase pe toti. Pusesera ceasul sa sune, dar nu l-au auzit si s-au trezit putin mai tarziu, iar traficul era infernal. Nu ai cum sa nu te superi dupa o astfel de experienta, chiar daca arati mai putin acest lucru sau deloc, dar data viitoare iei masuri de precautie sa nu patesti la fel…Asa am facut si noi, am programat din timp inchirierea unei masini de la rent a car Bucuresti sa nu mai avem surprize neplacute. De la intrarea in Romania am inceput sa discut in soapta cu sotia despre experienta nefericita de anul trecut, mai ales ca si traficul aerian s-a desfasurat cu dificultate.

Nici nu am coborat bine din avion, cand am fost sunat de soferul care venise deja cu masina in aeroport sa ma anunte ca este pregatit sa faca livrarea. Am recuperate bagajele si am pornit spre locul indicat de el. Am cautat niste bani romanesti prin portofel sa platim pentru ca masina ne-a fost adusa la locatia indicata, dar mi s-a raspuns zambind ca firma respecta clauzele contractului si daca imi aduc aminte mi s-a adus la cunostinta ca livrarea masinii in orice locatie din Bucuresti este gratuita. Am apreciat faptul ca a sosit la timp, iar furnizorul mi-a spus ca de fiecare data ei sunt cu un sfert de ora inaintea aterizarii avioanelor si niciodata nu au intarziat de la intalnire, fiindca asa se cade. Nu-si fac decat datoria fata de client, iar cel care plateste si rezerva o masina, va beneficia de ea la vreme de furtuna, chiar daca ar fi ceata asa de groasa, incat ai putea sa o tai cu cutitul.

Mai erau cateva dileme pe care nu i le puteam spune. La punctualitate primeau nota 10 plus, dar sa nu fi venit cu o vechitura care scoate fum si pe care sa fiu nevoit sa o imping in trafic. Ma temeam de asta si imi era frica sa nu fie mizerie in masina si in portbagaj, mai ales ca aduseseram si cadouri si dulciuri pentru cei dragi.

In masina era cald si mirosea placut, totul era impecabil.Ne-am imbarcat fericiti si am stabilit ca vom apela de cate ori vom reveni in tara la ei. Sistemul audio functiona, asa ca am pus deja colinde, caldura placuta ne facea sa intram deja in atmosfera Craciunului, iarna dezlantuita de afara nu ne afecta. Drumul ne ducea acasa, iar timpul nostru fusese respectat cu sfintenie de niste oameni care au notiunea sfertului academic in sensul asteptarii, nu sa se lase ei asteptati!

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d