Casă & Grădină

Reparati-va frigiderul cu Bazarka.ro si beneficiati de 12 luni garantie pentru piesele inlocuite

Frigiderul dumneavoastra este unul dintre cele mai esentiale aparate electronice din casa, asa ca este foarte important sa acordati o atentie deosebita semnelor evidente care pot sugera faptul ca acesta urmeaza sa se strice, astfel incat sa nu ajungeti in situatia in care alimentele sa se strice in interior.

Nu numai ca frigiderul va pastreaza produsele perisabile proaspete, dar ofera si un confort major. Imaginati-va ca nu aveti unde sa va depozitati produsele perisabile si ca ar trebui ca zilnic sa va procurati alimente proaspete pe care obligatoriu trebuie sa le consumati tot in aceeasi zi.

Exista mai multe semne care pot indica faptul ca un frigider urmeaza sa se strice.  Cu toate acestea, nu este nevoie sa intrati in panica. Acestea sunt probleme foarte frecvente cu frigiderele, congelatoarele si aparatele de gheata si pot fi rezolvate cu usurinta apeland la profesionisti in reparatii frigidere, care vor evalua in mod corespunzator situatia si va vor comunica situatia ca atare, deoarece pot exista momente in care o reparatie sa fie atat de costisitoare incat pur si simplu sa nu fie rentabila in comparatie cu achizitionarea unui frigider nou nout.

1. Formarea condensului

Umezeala este ceva normal, insa intr-o cantitate mica. Totusi, daca pare ca se formeaza mai mult condens decat in mod normal, atunci este posibil ca frigiderul sa aiba o problema care in scurt timp va necesita interventie. Condensul poate provoca mucegai, ceea ce este foarte daunator pentru orice produs pe care il puteti avea in interior, existand inclusiv un risc ridicat de imbolnavire.

Prin urmare, daca observati un astfel de semn, ar trebui sa luati legatura cu specialisti in reparatii frigidere, pentru a va verifica aparatul si a-i cere sa faca o analiza completa pentru a determina cauza condensului.

2. Caldura excesiva de la motor

Daca observati ca in bucataria dumneavoastra se formeaza o temperatura mai ridicata, apropiati mainile in spatele frigiderului aproape de bobine si verificati daca acestea se supraincalzesc.

Daca sunt incomod de fierbinti, acesta poate fi un semn ca motorul dumneavoastra nu mai functioneaza in parametrii optimi.

3. Mancarea se strica prea repede

Daca observati ca mancarea se strica intr-un timp mai scurt fata de cum ati fost obisnuiti, acesta poate fi un alt semn evident ca in curand trebuie sa reparati frigiderul. Este posibil fie ca motorul sa nu mai functioneze corespunzator si sa nu mai poata raci temperatura ori exista scapari de aer in zona chederelor – in zona de etansare a usilor.

4. Gheata formata in exces in congelator

Congelatorul ar trebui sa va inghete alimentele, nu sa se inghete singur. Unul dintre cele mai evidente semne despre cum sa-ti dai seama daca congelatorul are probleme este atunci cand este atat de inghetat incat usa se lipeste sau incepe sa se formeze gheata foarte multa si intr-un timp scurt, pe peretii si tavanul acestuia. Daca se intampla acest lucru, puteti dezgheta congelatorul asa cum este recomandat periodic, dar daca gheata continua sa se formeze rapid, atunci este un semn clar ca ceva nu functioneaza in parametrii.

5. Frigiderul are o varsta inaintata

Sa recunoastem, toate electrocasnicele au o data de „expirare. Varsta unui frigider isi spune cuvantul si dupa un anumit timp, pot aparea multiple probleme. In general, un frigider are o durata de viata de unul pana la doua decenii, in functie de cat de intens a fost utilizat sau de mediul in care a fost pozitionat. In functie de vechime, chiar si un frigider foarte vechi merita reparat daca nu discutam despre probleme multe, serioase si costisitoare.

6. Zgomot puternic

Frigiderele produc in continuu un zgomot – un sunet de functioanre. Totusi, acest sunet trebuie sa fie slab in intensitate, chiar insesizabil in majoritatea cazurilor. Totusi, daca zgomotul incepe sa fie din ce in ce mai pronuntat, atunci cu siguranta in scurt timp se va strica si va necesita reparatii.

In cazul in care exista astfel de semne care pot indica faptul ca frigiderul se poate defecta, apeland la profesionistii de la Bazarka.ro, puteti repara rapid, eficient, accesibil si pe termen lung, orice frigider, bineinteles cu conditia ca reparatiile efectuate sa fie rentabile in comparatie cu achizitionarea unui frigider nou. In plus, este de mentionat si faptul ca, un frigider care prezinta semne de uzura mari, poate consuma inclusiv mai multa energie electrica din cauza functionarii defectuoase, necesitand poate mai multa putere pentru a raci la temperatura setata de dumneavoastra.

Frigiderul este indispensabil pentru orice locuinta, iar in ceea ce priveste reparatiile, asa cum cei de la Bazarka.ro spun, „oferim 12 luni garantie pentru piesele pe care le inlocuim”, utilizand piese de schimb de cea mai buna calitate, cu scopul de a prelungi durata de viata a aparatului.

Nu asteptati prea mult deoarece s-ar putea sa va coste mai mult in viitor. Desi, poate doriti sa incercati sa va reparati singur frigiderul, trebuie sa luati in considerare faptul ca aceste aparate necesita multe cunostinte pentru a le diagnostica si repara corect. De asemenea, nu este recomandabil sa aduceti modificari, deoarece lucrurile se pot complica si mai tare.

Prin urmare, daca observati oricare dintre aceste semne mentionate anterior, ar trebui sa apelati un profesionist in reparatii de electrocasnice care are instrumentele potrivite si experienta necesara in materie de reparatii frigidere.

Acestea fiind spuse, sunteti invitati sa accesati Bazarka.ro si cu siguranta aici veti gasi cele mai bune servicii pentru nevoile dumneavoastra, totul la un raport pret/calitate mai mult decat avantajos.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: