Rolul practic si estetic al jgheaburilor si burlanelor

Rolul practic si estetic al jgheaburilor si burlanelor

Principala misiune a specialistilor in domeniul acoperisurilor consta in protejarea cladirii impotriva umiditatii si a efectelor acesteia, contribuind la prelungirea duratei de viata a constructiei. Orice expert va sublinia, asadar, in cadrul unui proiect pentru acoperis nou sau vechi, importanta sistemului de drenaj a apei rezultate din ploi si zapezi.

Pentru evitarea oricaror costuri inutile de lucrari de reparatii la acoperisul casei se impune, asadar, realizarea unui sistem eficient de jgheaburi si burlane.  Acestea au atat un rol functional, cat si unul legat de estetica constructiei in sine. Fie ca ati optat pentru o invelitoare din tigla metalica, fie pentru tabla cutata, este esential sa selectati cele mai bune accesorii pentru acoperis!

Acoperisul casei nu este complet fara sistemul de jgheaburi si burlane, mai ales daca proprietatea dumneavoastra se afla intr-o zona cu climat temperat-continental, cum este tara noastra.

Va indemnam sa optati pentru jgheaburile si burlanele Civeflor, intrucat ofera un design ingenios, ce nu permite apei sa se reverse peste margine in mod necontrolat, evitandu-se astfel infiltratiile, o grava problema ce poate avea repercusiuni nedorite, in special datorita faptului ca, o data, infiltrata apa in pereti sau acoperis, se impun reparatii costisitoare. Sistemul nostru se evidentiaza printr-o rezistenta sporita, prin imbinarile moderne si printr-un excelent raport calitate-pret.

 

Leave a reply

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.