Royal imobiliare au apartamente de vânzare Ploiești

Cu o săptămână în urmă,  am avut parte de o zi cu totul şi cu totul deosebită. Spun asta pentru că mi-am revăzut o prietenă din copilărie, care mă anunțase cu câteva zile că îmi va face o vizită şi iată că a venit acea zi.

Cu câteva ore înainte să ajungă la mine, am dat fuga la magazin şi am făcut o groază de cumpărături ca să-i fac o primire cât mai frumoasă. După ce am venit acasă de la cumpărături, mi-a trecut prin minte să îi fac o mică surpriză şi să-i gătesc una din mâncărurile ei preferate.

Eu şi cu această  prietenă ne-am cunoscut când eram nişte copile de aproximativ 6-7 ani la ţară. Părinţii prietenei mele locuiau în Brăila, în acelaşi sat la două case  de unde stăteau şi bunicii mei.

Prin urmare în fiecare vacanţă  când mă duceam la bunici  prietena această era partenera mea de joacă de dimineaţă şi până seara.  Dar cu trecerea timpului, am crescut şi n-am  mai avut timp să mă duc pe la ţară.

Deşi nu ne-am văzut de ani buni,  am mai vorbit din când în când pe facebook şi la telefon. Amândurora ne era foarte dor şi aşteptam cu nerăbdare să ne mai vedem. Aşadar, ieri când ne-am reîntâlnit, am fost atât de bucuroase amândouă  încât nu mai ştiam ce să ne povestim mai întâi.

Spre bucuria mea tocmai terminasem de gătit  mâncarea ei preferată şi aşa cum mă aşteptam, am surprinso  cu mica mea surpriză.  Prietena mea mi-a povestit că are un iubit care a cerut-o în căsătorie şi că vor face nunta la anul. El fiind din Ploieşti, vor să se mute împreună acolo. Mi-a mai spus că deja şi-au strâns bani pentru o casă a lor pentru vor să stea singuri dar, încă nu au găsit apartamentul  pe care îl doresc.

Atunci  mi-am amintit că o rudă şi-a cumpărat o casă  în acel oraş anul trecut. Aşa că prietenei mele i-am sugerat că firma Royal imobiliare au apartamente de vânzare Ploiești  foarte frumoase. Nu ştia nimic despre această firmă, mi-a mulţumit mult pentru informaţie. Apoi am continuat de povestit întreaga zi de duminică.

Seara când venise vremea să plece despărţirea a fost foarte grea pentru simţeam că încă avem lucruri să ne povestim, însă i-am promis că o voi vizita des dacă se va muta la Ploiești.

După câteva zile primesc vestea de la prietena mea că prin această firmă, a găsit un superb apartament cu 2 camere și că e foarte bucuroasă.

 

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!