Multe dintre cladirile vechi sau cele incepute si abandonate sunt surse inepuizabile de microbi si de pericole pentru cei din jur.
Uneori le vezi cu ochiul liber, de departe si daca ai putina experienta de viata realizezi cum microbii radiaza dintre zidurile lor.

De pilda, unul dintre acesti monstri se afla in vecinatatea unui parc mare, in care sunt dusi la joaca numerosi copii, din putinii care se mai nasc in Romania.
Trec mereu cu nepotul meu de mana pe langa acel colos dezafectat si uneori imi este teribil de frica pentru el si pentru toti copiii din parc.

In primul rand, intr-o anumita aripa a cladirii stau multi dintre oamenii strazi si se drogheaza, iar seringile sunt aruncate neglijent in jur. Stau acolo impreuna cu caini plini de purici, nu isi pot face baie si conditiile improprii in care traiesc i-a trasformat in depozite de microbe si transportatori voluntati ai acestora.

Noroc ca ies destul de rar in partea parcului pe care o folosesc cei grabiti, fiindca scurteaza mult traseul. In chimb, de peste tot din cladire ies sobolanii care zburda pe iarba si pe alei.
Exact in locul in care am vazut trecand un soricel a cazut o fetita cu bicicleta si cum, pana la sursa se apa mai era destul de mult si ea nu stia ce pericol o asteapta, a pus iar mainile pe ghidon dupa ce s-a ridicat.

deratizeze cladirile dezafectate

Alti copii isi scapa acadelele si ciocolata inceputa in acelasi loc, iar daca nu sunt vazuti de parinti, le iau de jos si le mananca.
Astfel de cladiri se afla in multe zone ale Bucurestiului, in apropierea scolilor, a blocurilor, a cladirilor pentru birouri, in locuri cu trafic intens.
S-a gandit Primaria sa faca un plan bine pus la punct de deratizare Bucuresti sa curete toate cladirile dezafectate si nelocuite, fiindca de celelalte au grija locatarii?

Se cheltuiesc atatia bani pe spectacole, targuri, excursii si hale si nu gasim fonduri pentru distrugerea daunatorilor care tranziteaza orasul ducand cu ei microbii.
Acesta este o problema care ne priveste pe noi pe toti, fiindca traim in acesta tara si dorim ca toti copiii sa fie sanatosi si romanii sa nu se mai imbolnaveasca.
O astfel de deratizare completa ar avea ca efect scaderea simtitoare a numarului de imbolnaviri si a cheltuielilor legate de spitalizare.

Fiecare trebuie sa se ingrijeasca de starpirea rozatoarelor acolo unde lucreaza sau locuieste evitand atat stricaciunile pe care le fac acestia, dar si imbolnavirile provocate.
Este suficienta contactarea firmei 3 d-deratizarecompleta.ro si solicitarea unor servicii de urgenta, iar echipa va sosi la fata locului si se va apuca de lucru.

Profesionistii vin cu tot ceea ce le ste necesar: recipient pentru substante, echipamente de realizare a deratizari, dar si echipamente de protective. Substantele nu sunt nocive pentru oameni, dar au efect garantat asupra daunatorilor. Se poate semna un contract de lunga durata care sa cuprinda si operatiuni de intretinere a dezinsectiei sau deratizarii pentru a se evita recidiva.
De asemnea trebuie subliniat ca rozatoarele nu scapa de echipa de specialist fiindca acesta are experienta indelungata si stie exact in ce locuri se ascundinsectele si animalele panicate.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!