Principiul machiajului este mai intai o meserie si un serviciu, si abia apoi este arta. Este important sa realizezi acest lucru, inainte de a sacrifica trei salarii de manager pentru perii si borcane colorate, in speranta unui loc de munca frumos, a unui program gratuit si a profiturilor rapide. Creativitatea si veniturile vor incepe mai tarziu, dar, intre timp, pregateste-te pentru ore practice de epuizare, costuri de instruire si materiale. Vor fi multe … si apoi chiar si mai multe. Artistul de make-up este o albina intr-un stup, in care face progrese.

Primul profesor

Daca doresti sa inveti cum sa ai o viziune eficienta pentru a realiza un machiaj perfect, scoala de make up Bucuresti trebuie sa fie cel mai important lucru din viitoarea ta cariera. La inceput, profesorul este cel care modeleaza ideea de lucru inainte de toate. Mentorul ideal va fi gasit dupa munca si dupa studiu. Inainte de asta, nu vei putea gasi axa in profesie. Va trebui sa vizionezi portofoliul Paulinei Buldumea atat de mult,  incat sa ai incredere ca vei ajunge sa te numeri si tu printre fostii ei elevi. La inceput ar trebui sa alegi un curs de baza pentru incepatori, care cuprinde 120 de ore de curs sau un makeup curs de baza Express pentru incepatori, cu durata de doua saptamani, daca nu ai prea mult timp disponibil.

Scoala de make up – Invata cum sa devii make up artist!

De asemenea, la scoala make up, poti opta pentru cursuri individuale de baza in make up, toata atentia fiind focusata pe tine. Daca iti doresti doar sa te initializezi in arta machiajului pentru tine, acasa, atunci poti alege un curs de automachiaj. De altfel, daca stapanesti notiunile de baza, poti alege un curs pentru avansati. Acest curs te va ajuta sa te perfectionezi in arta machiajului si sa aprofundezi cunostintele. Daca doresti sa stii cum se aplica extensiile de gene, scoala machiaj iti ofera aceasta posibilitate.

Cu cat lucreaza mai mult profesorul tau,  cu atat mai mult va trebui sa lucrezi si tu pentru prima data. Trebuie sa inveti cum sa impresionezi cu  stilul comunicarii potentialele cliente. De asemenea trebuie sa stii ce tactica sa abordezi pentru preturile pe care le practica salonul in care vei lucra. Daca doresti, profesorul te poate ajuta la inceput, lasandu-te sa asisti atunci cand el lucreaza cu clientii sai.

Cum sa alegi cursuri make up artist

Atunci cand vii la scoala machiaj Bucuresti, este foarte important sa stii in ce anume ai dori sa te specializezi, deoarece aici vei invata despre  machiajul comercial, cel care este facut clientilor in salon si acasa, creativitate care este destinat sectorului de moda, publicitate si arta sau  machiaj pentru cinema, televiziune, revista.  Asa este corect, deoarece 100% machiaj universali nu exista. Decide ce anume doresti sa faci in viitor. Acest lucru poate economisi timp si investitii.

Cat costa un curs de machiaj

Trebuie sa accepti ca experienta maestrilor este costisitoare. Daca iei in serios munca, educatia va dura atata timp cat veti simti nevoia de a stapani noi tehnici, materiale, idei. In orice caz, nu te uita atat de mult la un pret adecvat pentru cursuri de machiaj, ci la cat de mult iti poate oferi profesorul tau, precum si abordarea pe care o are.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: