Se construiesc bucătării moderne la comandă

În urmă cu puțin timp, prietena mea Ada, m-a rugat s-o ajut. Ea când s-a căsătorit, a primit cadou apartamentul bunicilor. Iar ei s-au mutat la țară. Aceasta mi-a zis că își dorește  bucătărie modernă.

Apartamentul este unul destul de mare, însă mobila din toată casa este foarte veche. Prin urmare Ada și soțul ei, mi-au cerut ajutorul  pentru sugestii și să le caut o firmă bună. Ei lucrează mult și nu au nicio zi liberă ca să poată căuta sau să se intereseze. Prin gestul lor, mi-au arătat că au încredere în mine. Le-am oferit ajutorul cu mult drag. Ca urmare m-am pus în fața calculatorului și am început să caut.

Prima dată ca rezultat mi-a apărut, un articol despre bucătăria ideală.  În acest articol explică  cum ar trebui să arate o bucătărie modernă, exact pentru doi tineri proaspăt căsătoriți.

Am aflat că se construiesc bucătării moderne la comandă  la un preț destul de rezonabil. Imediat mi-am sunat prietena și am informat-o despre magazinul Unican Mobilier. Acest magazin face mobilă la comandă.

Asta  este activitatea principală a companiei lor .Unican este compania specializată în designul , producția și instalarea la standarde de înaltă calitate a mobilei la comandă pentru bucătarii și pentru întreaga casa .

Compania Unican este înființată din 1988. În tot acest timp a dezvoltat și implementat proiecte integrate de mobilier personalizat. Filozofia lor în design este mai degrabă modernă , toate produsele lor sunt create cu grijă de designerii Unican.

Adei i-a plăcut ce a auzit. Apoi i-am arătat că pe site-ul lor găsește un catalog cu mobilă de bucătărie la comandă la un preț avantajos. Aceasta mi-a spus că abia așteaptă să ajungă seara acasă, pentru a se consulta cu soțul ei.

A doua seară prietena mea m-a sunat, și mi-a zis că a ales mobila de bucătărie  Ariela. Deja făcuse comandă și aștepta cu nerăbdare  să îi vină. Mi-a mulțumit și mi-a mărturisit că nu știe ce ar fi făcut fără ajutorul meu.

Ieri am fost în vizită la ea și pot să spun că mobila de bucătărie este superbă. Ada și soțul ei sunt mulțumiți de alegerea făcută.

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!