Se poate face credit cu buletinul în pași extra simplii
 În acest articol vă voi povestii cum am aflat că se poate face credit cu buletinul în pași extra simplii.

Anul trecut pe timpul ăsta au făcut nuntă doi  prieteni dragi. Cu toate că și-au dori demult timp să facă acest pas, dar nu au avut suficienți bani. După ce s-au căsătorit, au început să-și dorească o locuință a lor,. Însă  și acest vis li se păreau cam imposibil de îndeplinit pe atunci.

Până într-o zi , când m-am dus în vizită la verișoara mea Diana. În timpul conversației la o cafea, aceasta mi-a dat vestea că tocmai și-a cumpăra o mașină. În prima fază am rămas surprinsă de veste, pentru că știam că verișoara nu dispune de atâția ani.

Însă Diana mi-a explicat cum a reușit să-și cumpere mașina mul dorită. Mi-a dezvăluit că a făcut credit cu buletinul.  Prin urmare a continuat să-mi explice că există credite rapide pentru nevoi diverse, doar cu buletinul. Creditele sunt oferite de firma ExtraSimplu care reprezintă soluția ideală pentru urgența ta financiară!

Se poate alege un împrumut cu sume cuprinse între 200 și 2,000 de lei, cu dobândă fixa pe zi, comisioane zero și costuri la vedere! În plus, clientul primește banii în timp record direct în contul lui bancar pentru a-i putea folosi de îndată!

Diana mi-a mai spus că la Extra Simplu, este extrem de ușor și de rapid de obținut un credit. Ai nevoie de o copie după buletin și una după extrasul de cont. Se vor solicita acte suplimentare doar în cazuri speciale.

Este posibilitatea de a aplica online pentru credit, urmează pașii, atașează documentele și ai banii pe card. După semnarea contractului, ei îți transferă suma de bani în maxim 2 ore, dar bănuții pot fi vizualizați în cont într-un interval de timp de 1 zi lucrătoare, în funcție de banca clientului, de existența zilelor nelucrătoare sau de alte motive obiective ce nu pot fi controlate de către echipa Extra Simplu.

Imediat m-am gândit la prietenii mei, aceasta ar fi o posibilitate pentru ca visul lor să se realizeze.  Așa că le-am explicat și lor despre ExtraSimplu. Drept de urmare au făcut credit și și-au luat casă mult visată.

Mă întreb oare creditele le alegem noi sau ne aleg ele ?

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!