Cu siguranta, decesul unui om drag si apropiat din viata noastra, reprezinta cel mai greu moment de suportat. Nu este usor sa ne obisnuim cu ideea, mai ales ca in toata aglomeratia care se creeaza este foarte greu sa gasesti o oferta buna atunci cand cauti o firma de pompe funebre, ce ofera servicii funerare dar si transport decedati, in special pe distante mai mari, in tara sau chiar si in strainatate.

Servicii Funerare Nicolas pentru momentele triste din viata noastra

Cei de la www.funerarenicolas.ro trateaza cu profesionalism fiecare client in parte, datorita experientei acumulate de-a lungul a 15 ani de munca si avand un personal calificat, iti pot fi de ajutor in orice problema legata de repatriere decedati, dar si de documentatia necesara pentru a putea fi realizata repatrierea la cele mai inalte standarde. De asemenea, rezolva in cele mai bune conditii orice caz de transport decedati.Respecta cu strictete dorintele tuturor rudelor sau apropiatilor decedatului, de la inceput si pana la finalul inmormantarii, fara a se abate vreodata de la obligatiile si sarcinile religioase care trebuie indeplinite. Ofera transport funerar si persoanelor decedate la noi in tara, desi sunt din strainatate, deoarece au puncte de lucru in Germania si Italia, dar sunt in colaborare si cu toate tarile din Uniunea Europeana. Astfel, transportul se realizeaza fie aerian, fie rutier, cu masini speciale care ofera spatiul perfect pentru insotitorii decedatului, daca acestia doresc sa il conduca pe ultimul drum. Sunt folosite sicrie din zinc, ce contin valvola in interiorul lor, iar acestea intra in interiorul celor de lemn. De toate acestea se ocupa cei de la Funerare Nicolas fara a mai percepe vreo plata in plus. Ne stau la dispozitie la orice ora din zi si din noapte, tot ce trebuie sa facem este sa sunam la numerele de telefon, iar de acolo suntem preluati de catre un personal specializat, pregatit pentru a ne raspunde la orice intrebare.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!