Daca iti doresti sa ai o afacere legala si bine pusa la punct din punct de vedere fiscal poti apela cu incredere la firma Cria Soft. O sa va spun de ce aceasta firma reprezinta solutia ideala pentru afacerea ta.

Aici gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea comerciala sau de prestari servicii in condii conforme cul legislatia actuala.

Ai nevoie de o casa de marcat? Cria Soft iti pune la dispozitie mai multe modele in functie de ceea ce se plieaza pe activitatea ta. Sunt case de marcat la preturi accesibile, dotate cu tehnica moderna si, nu in ultimul rand, autorizate de catre organele abilitate. Toate casele sunt marca Datecs, binecunoscute pentru performanta si abilitatea de a lucra atat autonom, dar si conectate la o retea internet si de a transmite datele tranzactiilor efectuate de catre comerciant in timp real.

Ai nevoie de imprimante fiscale? Tot Cria Soft te poate ajuta. Pe site-ul lor puteti gasi doua tipuri de imprimante fiscale recomandate pentru lanturile mari de magazine sau restaurante cu trafic intens. Si acestea, printeaza si inregistreaza in timp real. In plus, una din imprimante poate fi folosita de catre vanzatorii de tip door-to door fiind extrem de mica, usoara si rezistenta la temperaturi extreme.

Solutia ideala pentru afacerea ta

A cumpara o casa de marcat nu este suficient pentru a-ti deschide afacerea. Mai ai nevoie si de fiscalizarea acesteia. Cria Soft nu te lasa la greu si te ajuta si in intocmirea dosarului pentru acest proces. Intocmirea unui astfel de dosar este destul de complicata si necesita mult timp. Deoarece angajatii Cria Soft sunt profesionisti si cunoscatori in domeniu, vei avea un real sprijin in completarea documentatiei necesare.

Acestea sunt cateva din motivele pentru care acesta firma reprezinta cea mai buna solutie in ceea ce priveste startul in business-ul pe care ti-l doresti. Nu mai ezita si apeleaza la ei. Vei fi pe deplin multumit de serviciile lor.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!