depozitare

Pe masura ce societatea si multe business-uri se dezvolta din ce in ce mai mult pe zi ce trece apar noi metode prin care sarcinile sunt realizate mai simplu, mai eficient si mai rapid. Acest lucru conduce la realizare unui volum mai mare de produse in fiecare zi si astfel la un profit mai mare pentru companiile care adopta astfel de metode.

Doua aspecte importante in cadrul multor companii sunt reprezentate de depozitare porduselor lor si de transportul acestora catre clienti. In acest sens exista departamente de Logistica, care se ocupa de tot ceea ce tine de transportul produselor de la depozitele companiei pana la destinatie. In functie de tipul acestor produse transportul poate fi realizat in conditii mai mici sau mai mari de siguranta.

In unele cazuri produsele pot fi ambalate in seturi sau baxuri de diverse dimensiuni, permitand manevrarea mai facila a acestora atat pentru depozitare, fiind mai compacte, cat si pentru transportul mai in siguranta. Astfel, este recomandata utilizarea paletilor ca sistem de sustinere a produselor acolo unde estte posibil. Ii intalnim cel mai des in magazinele si centrele de materiale de constructii dar si produsele ambalate in cutii si containere pot fi asezate pe paleti.

Utilizarea paletilor ne ofera o serie de avantaje notabile. De la paletii clasici, din lemn pana la cei mai moderni, de plastic, mult mai rezistenti si mai usor de utilizat. Desigur, calitatea unui palet de plastic poate varia de la un model la altul, in functie de tipul de plastic utilizat, grosimea picioarelor de sustinere si a puntii pe care se pot amplasa produsele.

Calitatea este un aspect pe care il cautam cu totii, in tot ceea ce vrem sa cumparam si sa utilizam. Acesta este si cazul paletilor de plastic iar pe cei mai buni ii gasim la cei de la Schoeller Allibert, un mare furnizor de solutii de logistica cunoscut la nivel international si mondial. Aici putem gasi cutii, containere, paleti, navete si multe alte solutii de ambalare si transport in cele mai bune conditii de igiena si siguranta.

Comparativ cu alte materiale, plasticul este mai ieftin si mai rezistent la anumite conditii meteo precum apa sau inghet, factori care pot afecta destul de mult un palet de lemn si totodata il pot face mai greu. In schimb paletii de plastic de la https://www.schoellerallibert.com/ro/products/plastic-pallets au o greutate cat mai mica posibil atat prin faptul ca nu absorb apa dar si prin faptul ca plasticul din care sunt realizati este de cea mai buna calitate.

Totodata, acesti paleti nu vor crapa datorita temperaturilor prea scazute sau prea mari, asa cum se intampla cu lemnul. Astfel, vor putea fi utilizati pentru mult mai mult timp si asta insemna un cost mai mic al intretinerii sau inlocuirii celor care prezinta defecte.

Pe site-ul Schoeller Allibert putem gasi intreaga oferta pentru paleti de plastic, modelele existenta si alte detalii importante despre acestea precum materialul din care sunt realizate, dimensiuni, design si cel mai important, pretul.

Foarte simpla este si depozitare de paleti  Schoeller atunci cand nu sunt utilizati. Daca alegem acelasi model de palet ii putem suprapune foarte usor intr-un spatiu mic si compact astfel incat sa nu ocupe foarte mult loc. Ca orice palet, scopul este de a fi manevrati usor si cu un motostivuitor. Astfel, acestia sunt foarte stabili si rezistenti la acest tip de sarcini. Plasticul este realizat astfel incat sa aiba o aderenta buna atat pe suprafata pe care punem paletii cat si suprafata pe care sunt puse produsele.

Domeniile pentru care paletii dar si celelalte produse marca Schoeller sunt destinate sunt destul de variate de la industria auto pana la agricultura sau industria alimentara. Astfel, de aici putem alege solutii complete in acest sens, ca de exemplu si paleti dar si containere sau navete pentru depozitare care impreuna vor oferi si mai multa siguranta.

Rapiditatea cu care este realizata o sarcina este si ea destul de importanta intr-o companie. Cu cat un proces este finalizat mai rapid cu atat mai repede poate fi inceput altul si astfel o productie mai mare va aduce si un profit exponential. Asadar, datorica faptului ca sunt mai usori si mai compacti, paletii pot fi incarcati, descarcati sau depozitati mai usor si mai rapid, in cantitati mai mari deodata.

Mai multe detalii putem gasi si in brosurile pe care le gasim pe site-ul lor sau pe care le putem descarca. Avem la dispozitie cate una pentru fiecare domeniu in care produsele lor pot fi utilizate. Ca si pe site, in brosuri gasim informatii detaliate despre fiecare produs in parte astfel incat sa alegem ceea ce ne este necesar in afacerea noastra sau pur si simplu prin locuinta, produse ca navetle pliabile sau chiar si paletii fiind destul de utile uneori. Totodata, ii putem contacta si la adera de e-mail si numarul de telefon prezente pe site.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: