Stație de deferizarea apei

În sfârșit a venit vremea caldă, eu una o așteptam cu nerăbdare. Părea că nu ar mai venii odată pentru că iarna ne-a părăsit cu greu anul acesta. Abia așteptam zile însorite cu flori și pomi înfloriți.

În una din zilele trecute pe când meditam la cele spuse mai sus, am auzit telefonul sunând. Era o rudă cu care nu mai vorbisem de ceva timp.  Așa că am avut ce să ne povestim ore bune. Aceasta lucrează în domeniul industriei apei minerale și la un moment dat mi-a mărturisit că  are nevoie de ajutorul meu. I s-a stricat o stație de deferizarea apei.

M-a rugat să-i caut o firmă care oferă astfel de aparate, i-am spus că îl voi ajuta cu mare plăcere. După încheierea conversației, mi-am amintit că am în casă dedurizatorul de apă portabilă. Așadar m-am gândit să arunc o privire în magazinul online Aqualine de unde l-am cumpărat.

Am avut bucuria să văd că au și stație deferizare Ecomix. Cu ocazia asta am aflat că aceste stații sunt folosite pentru a elimina din apă fierul, mangan, calcar, substanțe organice și amoniac.

Avantajele stațiilor de deferizare  cu Ecomix:
• Soluție universală. 5 probleme majore rezolvate cu ușurința de un singur filtru.
• Eficiență ridicată. Respingere până la 99%.

Ecomixul este un amestec de rășini schimbătoare de ioni și diferite medii de filtrare.

.Așadar am contactat-o imediat pe ruda mea și i-am recomandat stație de deferizarea apei Ecomix. Aceasta a fost surprinsă că am găsit atât de repede. Atunci i-am spus că am cumpărat produse din magazinul Aqualine de care sunt foarte mulțumită de calitatea acestora.

Aqualine este un magazin cu o echipă ce are experiență de peste 9 ani în domeniul tratării apei. Aceștia apreciază mai mult un client informat și fericit decât un client și atât.

Prin produsele lor de calitate arată că își doresc o lume mai bună , mai sănătoasă și mai curată.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d